Diferenta intre generatii

Masajul erotic nu mai reprezinta de mult un subiect tabu. Lumea in care traim e din ce in ce mai dezinhibata si mai mult interesata de sexualitate, si asta inca de la cele mai fragede varste. Lucrurile s-au schimbat foarte mult fata de acum 15 – 20 de ani si urmeaza trendul dezvoltarii tehnologice intr-un fel. In urma cu 15 ani fetele de 11-12 ani nu erau asa dezvoltate ca fetele de 11-12 ani din ziua de azi si multo o considera o problema insa nu cred ca e o judecata tocmai corecta. Rasa umana e in continua schimbare. E o specie ca oricare alta si ea evolueaza, nu stagneaza.

De multe ori ma intreb cati dintre noi au intrat intr-un salon masaj erotic. Sau cati ar vrea sa intre. Sau cati stiu ce inseamna masajul erotic pentru ca e clar ca vremurile pe care le traim au o tenta sexuala mai accentuata ca niciodata. O tenta sexuala adusa de televizor si de internet si bineinteles de niste parinti care au devenit parinti uneori prea devreme.

Televizorul a devenit o prostie fara margini si transmite pe canalele sale foarte multa sexualitate care nu-si are rostul. Si asta la ore nu tocmai potrivite. Oamenii sunt interesati de sex si de subiecte de genul astfel ca televiziunile sunt obligate intr-un fel sa le ofere in fiecare zi pentru a face bani, audienta. Aici intervine roulul de parinte al unor copii care au acces la televizor mereu. Niste copii care nu pot intelege o viata fara televizor si internet. Acestea sunt jucariile copilariei lor si nu le poti lua dreptul de a fi copii. Parintii trebuie sa isi ferasca acesti copii de televizor atata timp cat la el se transmite sexualitate non stop.

Caci tot a venit vorba de internet, aici lucruile sunt si mai grave. Controlul parental la televizor e destul de simplu. televizoarele au devenit inteligenta si se pot scoate din lista de programe anumite canale care transmit continut licentios pentru un copil. Interntul in schimb e precum Universul. E atat de vast incat orice tentativa de control parental este sortita esecului. Posibilitatea limitarii accesului la site-urile porno exista dar este de multe ori in zadar prin ineficienta de care da dovada.

Ma gandeam cum am fi daca am trai intr-o lume fara inhibitii si fara subiecte de care sa ne fie rusine. Ma gandeam la tari precum Olanda si Germania in care lumea intra in sex shop-uri si in salaoanele de masaj erotic precum intr-o bacanie sau precum intr-un bar. Acolo exista alt nivel de intelegere si de perceptie al realitatii, nivel la care noi nu cred ca vom ajunge in urmatorii 100 de ani. Desi sexualitatea pentru noi nu mai reprezinta un subiect tabu, esenta ei a fost foarte gresit inteleasa de majoritatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.