Gunoaie pe faleza din Galati

Mari probleme cu gunoaiele din Dunare la Galati. Faleza orasului este arhiplina de sticle de plastic si gunoaie de toate felurile. Aceasta problema a aparut in luna aprilie a acestui an insa nimeni nu pare sa se ocupe de aceasta problema, nici autoritatile orasului nici proprietareii de restaurante si terase din acea zona.

Galatenii sunt foarte dezamagiti si suparati din cauza situatiei pentru ca faleza orasului era cel mai important punct de atractie din oras. “In locul unui peisaj de vara mirific cu miros de tei, esti nevoit sa admiri covoare intregi de PET-uri si crengi putrezite in apa, care inconjoara restaurantele si pub-urile de pe faleza inferioara. Iar ca „bonus. Si nu e vorba doar despre faptul ca nivelul raului este in crestere. Dunarea este sufocata de gunoaie din cauza iresponsabilitatii proprietarilor de restaurante, a autoritatilor locale, dar si a galatenilor care nu stiu sa pastreze curatenia in orasul lor”, ai posibilitatea sa adulmeci mirosul de baltoaca si de deseuri de tot soiul” spune o studenta de 26 de ani din Galati.

Autoritatile spun ca aceste gunoaie vin de dincolo de Galati de pe Siret iar la inceput de luna aprilie s-au apucat sa stranga gunoaiele insa fara izbanda. Gunoaiele revin cu repeziciune fara ca nimeni sa le poata opri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.