Rusinea de Sex Shop

Conceptul de sex shop este inca ceva nou in Romania. Internetul a deschis calea pentru crearea de magazine virtuale si cam atat. In oras magazine fizice de acest tip nu sunt si exista si un motiv pentru asta: rusinea romanilor. Nu am inteles niciodata de ce romanii sunt asa de rusinosi atunci cand vine vorba de sex shop-uri pentru ca pe strazile din tara la orice ora sexualitatea iesita din comun e la ordinea zilei. Fetele se imbraca din ce in ce mai sumar incat de multe ori ma intreb unde le e rusinea? Se pare ca pe strada nu exista rusine in a te plimba aproape dezbracata insa in sex shop-uri nu se intra. Poate ca ipocrizia si dorinta de a paarea ca suntem altceva ne impiedica sa facem acest lucru. Poate ca 90% din aceste fete care ies in fundul gol pe strada se simt doar neapreciate indejuns standardelor lor si doresc sa iasa in evidenta si sa intoarca priviri asupra lor dar nimic mai mult. Cine stie? Eu unul nu pot sa inteleg mentalitatea romanilor. De ani de zile ma chinui sa o fac si momentan am renuntat.

Pe internet treaba sta altfel. Un monitor reprezinta un paravan si in spatele lui nimeni nu te poate atinge. Internetul seamana putin cu alcoolul in sensul ca alunga inhibitia si rusinea si astfel sex shopurile par sa isi fi gasit in sfarsit mediul propice. www.erotic-store.ro  este unul dintre cele mai bune site-uri din aceasta categorie atat de blamata de unii si atat de apreciata de strainatate. Pana la urma aceasta cred ca este diferenta intre noi si straini: ei spun, fac exact ceea ce gandesc fara nici un fel de inhibitie sau rusine iar noi, incercam sa aratam pe strada si pe Facebook faptul ca inhibitiile nu exista insa in realitate nimeni nu intra intr-un sex shop real.

Romanii mai au de umblat putin la cutia cu ganduri si cred ca va trece destul de mult timp pana vom scapa de rusinea satului, caci de acolo porneste totul. Si incultura are rolul ei si trebuie sa recunoastem si acest aspect. O mentalitate corecta si dadatoare de speranta nu se naste intr-un sat romanesc, niciodata.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.