Elibereaza stresul prin masaj

Stresul atinge cote maxime in secolul vitzei. Este factorul principal pentru care oamenii mor prematur si se uzeaza psihic si fizic peste masura admisa. In anul 2014 timpul trece atat de repede incat nu iti dai seama ca s-a facut seara, ca au trecut 2 ani de cand faci treaba X iar de multe ori iti doresti ca ziua sa fi avut 30 de ore, nu 24 pentru a apuca sa iti faci toate treburile. Nu cred ca exista om care sa nu isi fi planificat intr-o zi anuma sa faca un anumit numar de lucruri si timpul sa nu ii fi permis. Parca timpul se contracta de 2 ori mai mult atunci cand doresti sa faci mai multe lucruri de cat normal.

Revenind la stres spuneam ca e extraordinar de important sa scapam de e. E considerat boala secolului 21 si trebuie sa intelegem ca este imperios necesar sa il alungam intr-un fel deu altul. Fiecare dintre noi e predispus la un anumit gen de relaxare. Unii se duc la peste, altii asculta muzica, altii bea un pahar de vin in fiecare seara inainte sa se culce, altii dorm mai multiar destul de multi oameni aleg sa scape de stres prin intermediul masajului.

Afacerile cu centrele de masaj au inflorit pe masura ce necazurile si neajunsurile de zi cu zi au inceput sa creasca. Atunci cand stai pe o masa pentru masaj corpul tau se descarca de tot ceea ce inseamna energie negativa acumulata de-a lungul zilei iar incordarea dispare. Datorita mentalitatii cei care aleg sa mearga la masaj sunt aparent putini desi centrele sunt destul de multe. Raportat la numarul de locuitori ai unui oras ma refer. Nu zic ca toti oamenii din oras ar trebui sa mearga la masaj insa ponderea este destul de mica daca e sa comparam in acest fel.

Lumea trebuie sa inteleaga faptul ca organismul poate ceda din cauza stresului din trafic, de acasa si de la serviciu si pot sa apara diverse boli. Constientizarea acestui fapt este un pas inaintea bloii si combaterea stresului prin diverse metode scade simtitor sansa ca ceva rau sa se intample cu organismul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.