Casele Ecoloigice

Anul 2014 pare sa fie anul verde. Ecologia caselor incepe sa capete importanta si aplicabilitate in realitate. Casele din lemn  reprezinta o solutie foarte buna pentru cei care doresc o casa ieftina, calduroasa, racoroasa, careia sa ii ataseze cateva resurse regenerabile  de care sa profite fara sa mai plateasca apoi utilitati inutile si destul de scumpe.

www.case-din-lemn.eu prezinta perspectiva prin portofoliul de lucrari. Intr-adevar asa arata casele ecologice ale anului 2014. Ieftine, cu randament maxim din punct de vedere al consumului. Mi-as imagina o astfel de casa intr-un varf de munte, plina de panouri fotovoltaice si cu o mica eoliana in curte. Modelul german mai bine zis.

Nu se mai merita sa mai investesti in cae greoaie din ciment si caramida. Pe langa faptul ca te costa o avere sa le construiesti dureaza si destul de mult timp sa le ridici. Constructia unei case din lemn dureaza ridicol de putin iar rezultatul final nu difera deloc de o casa de caramida. Aproape ca nici nu le deosebesti.

Casele din lemn pe viitor or sa le inlocuiasca incet incet pe cele traditionale, pe masura ce oamenii vor intelege ca nu are sens sa mai construiasca cu materiale ce costa mult, polueaza si nici trainice nu prea sunt. Omul traieste in medie 70 de ani si are obiceiul sa lase case mostenire nepotilor, copiilor si asa mai departe. Este principalul motiv pentru care romanii isi construiesc casele un fel de buncare insa prevad o mica schimbare cat de curand in mentalitate cand vor realiza inutilitatea acestui lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.