Cum sa iti personalizezi masina

Atunci cand iti cumperi o masina primul lucru pe care vrei sa il faci, inafara de pusul la punct pe parte mecanica este sa o personalizezi asemenea tie. Unii isi pun folie, altii boxe, altii vor sa isi cumpere gps-uri si statii emisie receptie care sa ii ajute atunci cand pleaca la drum.

In oras este destul de greu sa gasesti absolut tot ce ai nevoie asa ca tot intenetul ramane baza in achizitii. Pe  www.titanicshop.ro gasiti de la A la Z tot ce tine de personalizari auto si nu numai. Asa trebuie sa fie un magazin online in ziua de azi, complex si sa-ti fie usor sa gasesti ce ai nevoie atunci cand navighezi prin paginile lui.

In urma cu 8 luni si un pic mi-am cumparat si eu masina. A doua la numar de pana acum si sunt destul de multumit de ea. Mi-as fi dorit sa ii pun niste folie pentru ca scapa de privirile curioase ale vecinilor sau ale trecatorilor de pe strada atunci cand car ceva cu masina. Mi-as fi dorit si niste boxe mai serioase sau o statie + tub de bass. Poate si un casetofon serios.  Ar fi multe de pus pe masina insa din pacate bani nu prea sunt. Atunci cand lucrezi la patron si ai un salariu fix care nu prea are obiceiul sa creasca, posibilitatile tale sunt limitate.

La prima masina pe care am avut-o, hotii mi-au furat oglinzile peste noapte asa ca o alarma auto mi-as fi dorit sa fi pus atunci. Macar auzeam si iesam cu ciomagul peste ei. Altfel nu poti traiu in tara asta si nu te poti bucura de nimic.

Nu m-am invatat minte si nici pe masina pe care o am acuma nu am pus alarma. Sper sa nu ma trezesc intr-o dimineata fara alte piese lipsa… un amic ce sta putin mai sus de mine si-a lasat masina la poarta si cand a vrut sa plece dimineata a observat ca hotii ii furasera bara din fata. Du-te cauta bara pe la dezmembrari, pierde timp si bani aiurea din cauza unor nemernici.

In tara noastra lucrurile sunt facute de asa natura incat oricat de mult te-ai chinui sa te bucuri de lucrurile tale nu vei putea. Si asta din cauza unor indivizi care au o mentalitate atat de gresita si un nivel de inteligenta foarte scazut. Muncim mult si greu sa ca reusim sa strangem bani sa ne cumparam visele si trebuiue sa incercam prin toate metodele sa ii impiedicam pe cei care cauta sa isi bata joc de munca noastra. Fie prin alarme auto, fie prin camere video de supraveghere. Am vecini la scara vecina care au inceput sa puna camere de exterior orientate spre locul lor de parcare.

2 thoughts on “Cum sa iti personalizezi masina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.