Rezervatia de ursi Libearty

Rezervatia de ursi de la Zarnesti se mandreste cu un important premiu de excelenta primit din partea celui mai mare si mai important site de calatorii din intreaga lume, Trip Advisor.

Acest lucru situeaza sanctuarul in topul celor mai frumoase destinatii din lume, conform opiniilor postate chiar de cei care au vizitat micul paradis al ursilor.

Certificatul de excelenta primit din partea Trip Advisor este o confirmare a tuturor eforturilor depuse de echipa Asociatiei Milioane de Prieteni. Din 2006 si pana in prezent, 78 de ursi captivi au inceput, cu ajutorul AMP, o noua viata, apropiata de cea a unui urs care traieste in salbaticie, in mediul lui natural.

”Ne bucuram ca am primit un astfel de certificat de excelenta. Asta dovedeste ca toate eforturile noastre de a-i salva pe ursii acestia chinuiti de noi oamenii, care au trait in custi mizere, sunt rasplatite. Si nu de oricine, ci de cei mai importanti pentru noi, vizitatorii sanctuarului. Cei care vin sa afle trecutul trist al acestor ursi si sa ii vada cum se bucura acum de padure, de iarba si de libertate. Ne dorim ca vizitatorii sa inteleaga cat de importanta este libertatea pentru un animal salbatic si ca in viitor sa nu mai existe sanctuare, ci doar ursi liberi”, este de parere Cristina Lapis, presedinta Asociatiei Milioane de Prieteni.

Distinctia a fost inmanata in urma opiniilor postate pe site-ul Trip Advisor de catre vizitatorii celui mai mare sanctuar de ursi din Europa.

”Sanctuarul de ursi Libearty este castigator. Trip Advisor vrea sa felicite echipa Libearty pentru castigarea acestui certificat de excelenta, certificat oferit pe baza postarilor constante de opinii ale vizitatorilor, pe site-ul Trip Advisor. Acest premiu prestigios este bazat si pe calitatea comentariilor si opiniilor postate pe parcursul anului 2013. Speram sa il primiti cu mandrie”, a transmis echipei AMP PresedinteleTripAdvisor, Marc Charron.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.