Parcul ECOTEH

Colegiul Tehnic Resita in parteneriat cu Asociatia Euroland Banat si Primaria Municipiului Resita a inaugurat parcul construit in incinta liceului prin proiectul Eco Teh.

Acest proiect a fost finantat printr-un program ce urmareste implicarea comunitatilor in proiecte de infiintare, amenajare si reabilitare de spatii verzi publice.

S-a vizat reabilitarea unei parti a parcului scolar existent in incinta institutiei de invatamant, printr-o interventie neinvaziva asupra mediului inconjurator, cu materiale naturale, implicand activ elevi, parinti si comunitatea locala.

Activitatile ce s-au derulat in cadrul proiectului au urmarit mai multe aspecte, de la modernizarea parcului liceului si crearea unei atitudini pozitive fata de natura in viata de zi cu zi a elevilor, la colaborarea intre dascali, elevi, parinti si comunitate, realizarea unor activitati de educatie non-formala si concursuri scolare de nivel judetean si regional pe teme de mediu. In incheierea evenimentului, elevii liceului au organizat o prezentare de costume din materiale reciclabile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vrei sa publici advertoriale pe acest site? Apartine retelei CIOCAN G. ALEXANDRU PFA. Daca te intereseaza preturi sau care sunt celelalte bloguri din retea, lasa-mi un mesajAici