Parcul ECOTEH

Colegiul Tehnic Resita in parteneriat cu Asociatia Euroland Banat si Primaria Municipiului Resita a inaugurat parcul construit in incinta liceului prin proiectul Eco Teh.

Acest proiect a fost finantat printr-un program ce urmareste implicarea comunitatilor in proiecte de infiintare, amenajare si reabilitare de spatii verzi publice.

S-a vizat reabilitarea unei parti a parcului scolar existent in incinta institutiei de invatamant, printr-o interventie neinvaziva asupra mediului inconjurator, cu materiale naturale, implicand activ elevi, parinti si comunitatea locala.

Activitatile ce s-au derulat in cadrul proiectului au urmarit mai multe aspecte, de la modernizarea parcului liceului si crearea unei atitudini pozitive fata de natura in viata de zi cu zi a elevilor, la colaborarea intre dascali, elevi, parinti si comunitate, realizarea unor activitati de educatie non-formala si concursuri scolare de nivel judetean si regional pe teme de mediu. In incheierea evenimentului, elevii liceului au organizat o prezentare de costume din materiale reciclabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.