Audi anunta modele hibrid

Pentru a micsora emisiile de co2, Audi vor scoate niste modele hibride plug-in pana in anul 2020. In urmatorii 6 ani reprezentantii Audi au planuri extraordinar de mari si o masina alimentata la priza este destul de necesara pe o piata in care majoritatea concurentei au deja modele de astfel de masini.

Anuntul vine de la Ulrich Hackenberg, seful departamentului de dezvoltare, cu ocazia lansarii noului Audi A3 Sportback e-tron. Potrivit lui Hackenberg, Audi vrea sa prioritizeze dezvoltarea propulsiei hibride cu alimentare la priza deoarece ele raspund asteptarilor publicului. Oficialul Audi considera ca actualul A3 Sportback e-tron este un etalon al segmentului.

Totodata, marca da startul dezvoltarii a doua solutii diferite de a pune in miscare modelele Audi pana la finele deceniului: prima se adreseaza modelelor dezvoltate pe platforma modulara MQB, de dimensiuni mici, compacte si medii, care vor beneficia de o solutie similara lui A3 Sportback e-tron, care presupune folosirea unui motor electric, amplasat intre o unitate conventionala 1.4 TSI si o cutie automata de tip DSG cu sase rapoarte, dezvoltata special si oferita in premiera si pe noul Volkswagen Passat B8.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vrei sa publici advertoriale pe acest site? Apartine retelei CIOCAN G. ALEXANDRU PFA. Daca te intereseaza preturi sau care sunt celelalte bloguri din retea, lasa-mi un mesajAici