Audi anunta modele hibrid

Pentru a micsora emisiile de co2, Audi vor scoate niste modele hibride plug-in pana in anul 2020. In urmatorii 6 ani reprezentantii Audi au planuri extraordinar de mari si o masina alimentata la priza este destul de necesara pe o piata in care majoritatea concurentei au deja modele de astfel de masini.

Anuntul vine de la Ulrich Hackenberg, seful departamentului de dezvoltare, cu ocazia lansarii noului Audi A3 Sportback e-tron. Potrivit lui Hackenberg, Audi vrea sa prioritizeze dezvoltarea propulsiei hibride cu alimentare la priza deoarece ele raspund asteptarilor publicului. Oficialul Audi considera ca actualul A3 Sportback e-tron este un etalon al segmentului.

Totodata, marca da startul dezvoltarii a doua solutii diferite de a pune in miscare modelele Audi pana la finele deceniului: prima se adreseaza modelelor dezvoltate pe platforma modulara MQB, de dimensiuni mici, compacte si medii, care vor beneficia de o solutie similara lui A3 Sportback e-tron, care presupune folosirea unui motor electric, amplasat intre o unitate conventionala 1.4 TSI si o cutie automata de tip DSG cu sase rapoarte, dezvoltata special si oferita in premiera si pe noul Volkswagen Passat B8.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.