Elefant eliberat dupa 50 de ani de captivitate

Elefantul RAJU din India a fost eliberat dupa ce a fost tinut in captivitate nici mai mult nici mai putin de 50 de ani. Elefantul Raju a suferit enorm in cei 50 de ani de viata. Animalul a fost batut si abuzat de catre stapanul sau, fiind obligat sa cerseasca bani de la turisti. Raju sangera puternic atunci cand a fost gasit. De fericire ca a fost eliberat, Raju a inceput sa planga.

Salvarea elefantului a venit din Anglia, din partea unei asociatii londoneze care se ocupa cu protejarea animalelor. Asociatia a aflat de cazul lui Raju si a intervenit pentru acesta. Raju era fortat zilnic sa isi tina trompa ridicata si sa cerseasca bani. Mai trist este ca animalul nici macar nu primea hrana: manca doar plastic si hartie.

Dupa 50 de ani de tortura zilnica, Raju si-a impresionat salvatorii atunci cand a inceput sa planga de bucurie. Animalul a primit ingrijiri medicale, a fost spalat si hranit. Cu toate acestea, doctorii spun ca va ma trece ceva timp pana cand Raju isi va reveni complet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vrei sa publici advertoriale pe acest site? Apartine retelei CIOCAN G. ALEXANDRU PFA. Daca te intereseaza preturi sau care sunt celelalte bloguri din retea, lasa-mi un mesajAici