Ce inseamna izolatie

Clima incepe sa fie din ce in ce mai dificila. Nu stiu ce se intampla insa verile sunt din ce in ce mai toride iar iernile mai friguroase si mai bogate in precipitatii. E absolut necesar sa avem o casa izolata din toate punctele de vedere. In acest fel avem parte de costuri de intretinere mult mai mici iarna dar si vara.

Foarte multa lume se gandeste la faptul ca te costa o avere ca sa izolezi termic o casa, cu spuma si toate cele. E o mentalitate destul de gresita as zice eu. Trebuie sa ne gandim la efecte pe termen lung, nu de moment. Romanii sunt majoritatea inclinati spre efectul de moment, nu prea dau importanta viitorului insa nu se poate si popa si hot. Ca pe viitor sa fie bine trebuie sa investim acum putin, maine putin si asa mai departe, iar in timp vom avea de castigat. Izolarea casei isi scoate banii in timp prin facturile la intretinere. Stiu ca pentru multi intretinerea e destul de greu de platit insa acest lucru ar trebui sa fie un motiv de gandire si un motiv in plus sa isi izoleze locuintele. Nimeni nu cred ca o sa aiba vre-o data bani indeajuns incat sa isi rezolve toate problemele vietii intr-o singura zi. Trebuie sa avem o gandire de perspectiva, de viitor, sa incercam sa gasim solutii acum pentru maine, pentru a ne fi mai bine in timp si treptat.

www.e-izolatii.ro pune la dispozitie o gama larga de solutii pentru izolarea locuintelor. Incepand de la izolatii de fundatii pana la izolarea compartimentelor si a acoperisurilor/mansardelor. Toate trebuie luate in calcul atunci cand ne dorim costuri reduse la intretinere. Un lucru bine facut ne va aduce beneficii in timp. Gandind la viitor ne vom putea crea un mediu in care ne vom putea simti bine si relaxa de fiecare data cand avem nevoie. O casa care nu creaza probleme este minunata.

Nu vreau sa imi aduc aminte cum era in vechiul apartament, in care am locuit aproape 20 de ani. Iarna desi aveam calorifere imense era un frig de mureai si vara se facea o caldura inauntru de nu puteai sa dormi noaptea. Abia spre dimineata cand venea racoarea reusai sa inchizi ochii. O astfel de casa nu te ajuta dimpotriva te incurca si te enerveaza. Te face sa ai impresia ca ai muncit aiurea sa o cumperi si te face sa nu o mai doresti. Daca ar fi avut izolatie serioasa, acel apartament a rfi fost unul locuibil in orice anotimp, in orice imprejurare. Parintii nu au prea facut investitii pentru ca noi eram mici, eram copii si aveam nevoie de multe, nu mai ramaneau bani si pentru confort.

Oricum, lumea trebuie sa constintizeze importanta izolatiilor si sa le faca la timp daca se poate, pentru un viitor mai usor si mai confortabil.

One thought on “Ce inseamna izolatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.