Hotia din padure

In urma cu 3 ani am aflat ca bunicul meu lasase mostenire si un teren de cateva hectare pe care era lemn. Dupa ce am facut actele si le-am terminat de incheiat la notar am fost la fata locului sa vedem cum il putem exploata. Problema e ca la fata locului lemnul nu a vrut sa isi faca aparitia. Nu mai era. Defapt era de-un ciot. Atata ramansese din ce au taiat altii inainte sa ajungem noi acolo.

Se intampla prin judetul Mehedinti. Am fost la autoritati sa gasesc o explicatie si bineinteles ca nu m-a bagat nimeni in seama. Ceea ce s-a intamplat aici e vorba de scara mica, poate nici un hectar insa sunt sigur ca la nivel national se procedeaza cu mult tupeu si anvergura dezastrului e mult mai mare.

Ne mai miram ca o ia casele la vale si ca avem parte numai de furtuni in ulrima vreme. Pamantul is schimba clima din cauza defrisarilor si a interventiei umane asupra naturii. Trebuie sa invatam sa protejam ceea ce avem pana nu e prea tarziu. Actiunile noastre sunt ireversibile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vrei sa publici advertoriale pe acest site? Apartine retelei CIOCAN G. ALEXANDRU PFA. Daca te intereseaza preturi sau care sunt celelalte bloguri din retea, lasa-mi un mesajAici