Transporturile de lemn monitorizate din toamna

Toate transportutile de lemn din luna octombrie din Romania vor putea fi monitorizate cu ajutorul smartphone-urilor a declarat ministrul pentru ape, paduri si piscicultura Doina Pana.

Cu ajutorul unei aplicatii instalata pe smartphone s eva putea urmari drumul unui copac taiat din padure pana la procesatorul final. Sistemul este o premiera in domeniu si s-a implementat deja in faza pilot in judetele Sibiu, Alba si Arges. Vor urma judetele Caras-Severin, Bihor si Valcea, Suceava, Vrancea si Covasna, iar din 8 octombrie noul sistem de monitorizare va deveni obligatoriu in toata tara.

Doina Pana a explicat ca aceasta modalitate de urmarire a transporturilor de lemn implica, din partea agentilor economici, achizitia de smartphone-uri pe care ministerul de resort va instala gratuit softul aferent. Cine nu se conformeaza va fi sanctionat cu amenda de pana la 100 de milioane de lei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vrei sa publici advertoriale pe acest site? Apartine retelei CIOCAN G. ALEXANDRU PFA. Daca te intereseaza preturi sau care sunt celelalte bloguri din retea, lasa-mi un mesajAici