Dublin are piata ecologica

Pe data de 21 iunie 2014 a fost lansata piata ecologica Green Door din Dublin. Membrii fondatori sunt Norman, Deidre, Christy si Maty.  Acestia impreuna cu angajatii pietei au depus eforturi mari pentru a oferi cele mai bune produse bio si preparate culinare facute manual.

Piata Green Door este situata in Newmarket Dublin 8 si este deschisa: joi si vineri, intre 12-19 si sambata intre orele 9.30-16. Misiunea pietei este de a aduce alimente de calitate superioara intr-un spatiu primitor.

Piata vinde in prezent: legume organice, fructe si carne; peste si crustacee; excelenta paine si produse de patiserie de calitate; branza si alte produse lactate; mezeluri, carne si peste afumat; masline, uleiuri, pestos, conserve etc; alimente crude, sucuri, piureuri. In plus, vor vinde o varietate de alimente calde si bauturi delicioase pentru clienti, ca sa se bucure in timp ce viziteaza piata.

Piata Green Door este condusa de un consiliu de patru membri directori, prezentati mai sus si administrata de Oonagh Duggan un iubitor al fermierilor irlandezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.