Conditiile Lucky Studio

 

foto 1Lucky Studio este cel mai tare salon de viodechat din Iasi si chiar din Moldova. Daca sunteti din Iasi sau ati fost in trecere este imposibil sa nu fi observat faptul ca acest oras este impanzit pur si simplu de anunturi publicitare legate de studioul de videochat Lucky Studio.

Societatea are o parere total gresita in legatura cu acest job, asociindu-l de cele mai multe ori cu prostitutia. Ei bine, videochat-ul nu are nicio legatura cu prostitutia si este o meserie complet legala. Exista foarte multe fete si femei care aleg sa lucreze in acest domeniu, iar acest lucru se intampla in primul rand datorita veniturilor substantiale care se ofera.

Mereu am fost sceptica in privinta acestui domeniu si mereu am avut o perere gresita. La fel ca cei mai multi dintre oameni, asociam aceasta meserie cu prostitutia. Consideram faptul ca acele fete isi aratau trupul in schimbul unei sume de bani, un lucru extrem de urat. Pe parcurs, am inteles ca fetele nu “se vand” asa cum obisnuiam sa ma gandesc, ci vand o imagine. Trebuie sa tinem cont de faptul ca vizitatorul nu are nicio treaba cu fata respectiva, ci doar plateste pentru o imagine.

foto 2 Am reusit sa clarific aceste lucruri dupa ce am stat de vorba cu o fata care lucra la Lucky Studio. Am intrebat-o pentru ca eram curioasa in ce anume consta acest domeniu. Ea a fost cea care mi-a schimbat parerea, povestindu-mi faptul ca provine dintr-o familie modesta, ca parintii nu isi permit sa ii plateasca taxele pentru facultate si ca a apelat la acest job considerandu-l cea mai buna metoda.

Am intrebat-o care au fost conditiile pentru angajare si cat de mult conteaza modul in care arata, mai ales ca aceasta meserie presupune afisarea unei imagini impecabile. Am ramas surprinsa sa aflu faptul ca nu conteaza imaginea si felul in care arati. Era important sa cunoasca o limba straina, de preferat engleza sau franceza pentru a putea discuta cu vizitatorul. Cat despre aspectul fizic, spunea ca este aproape irelevant avand in vedere ca exista hair-stilisti, make-up artisti care se ocupa exclusiv de fetele angajate si care pot face adevarate minuni. Un alt lucru care conteaza – foarte important ca fata respectiva sa fie inteligenta. Trebuie sa stie cum trebuie sa procedeze pentru a tine vizitatorul cat mai mult in sectiunea de Privat Chat, ca de fapt, acesta este scopul lor.

 

foto 3Mi-a mai povestit si faptul ca inainte sa dea de Lucky Studio, a mai lucrat pentru un alt studio de videochat din Iasi insa serviciile sunt incomparabile. Aici i se ofera toate serviciile, incepand de la transport si pana la siguranta sau intimitate, lucruri foarte importante pentru fetele angajate. A vorbit extrem de frumos despre acel loc, considerandu-l “acasa”. Imi povestise despre faptul ca acolo rade si plange pentru ca oricand este cineva gata sa ii asculte problemele si eventual sa sara in ajutorul ei. Amabilitatea si modul in care se trateaza fetele este “unic” asa cum spunea chiar ea. Am fost convinsa! Cat de curand imi programez un interviu!

 

9 thoughts on “Conditiile Lucky Studio

  1. Cum sa asociem videochat-ul cu prostitutia? Da ce treaba are una cu alta? In orice caz, e o diferenta foarte mare intre aceste doua domenii. Bravo fetelor care reusesc sa faca asta.

  2. Sincer am auzit si eu destul de multe despre studioul asta doar ca nu am fost niciodata.Sunt curioasa si chiar voi merge intro zi sa vad despre cei vorba si daca sunt conditiile asa cum se spune.

  3. Oana O, si eu eram la fel cat tine.Nu stiam imic despre el dar eram curioasa si am fost pana pe pacurari.Am ramas uimita de felul in care erau tratate fetele acolo.Saptamana asta merg la un interviu,sper sa il iau! bafta! pupicii:*:*:*:

  4. Mai, nu stiu ce sa zic despre subiect. Nu sunt de acord, nu cred ca as face asta dar nici nu condamn.Trebuie sa ai o anumita personalitate ca sa faci asa ceva si trebuie sa iti doresti.
    Totusi, fiecare face ce vrea in viata. 🙂

  5. Prietena mea a facut videochat.La inceput nu aveam nimic cu jobul ei.Daca ei ii placea sa faca asta eu nu aveam nimic impotriva.Cu timpul am inceput sa o iubesc foarte mult si nu mi se parea drept fata de mine sa admire altii ceea ce ar trebui sa vad numai eu.Ma iubeste si a renuntat fara sa se supere. Oricum a facut suficienti bani cat sa nu mai munceasca o perioada deloc.

  6. E de apreciat cum a procedat Andrei. Mie mi se pare foarte corect.Si-ai lasat iubita sa faca ceea ce vrea si probabil ca ea sia dat seama ca e un baiat care merita.Bravo tie! Asa mai rar baieti.

  7. Am si eu o prietena care lucreaza acolo.Cand am intrebato ce anume trebuie sa faca imi povestea ca danseaza sau ca vorbeste cu vizitatorii si nu am crezut deloc asta.Mam convins ca e si asa dar nu sunt astea singurele lucruri.Depinde de vizitator si de ce vrea el.

  8. Nici nu stiam ca nu conteaza felul in care arati cand te angajezi intr-un domeniu ca asta.De fapt, e logic ca orice persoana are minte poate face bani.E super ca nu conteaza cum arati.Pot sa mearga tot felul dwe fete care nu au incredere in ele din cauza aspectului fizic

  9. lucrez la lucky de 2 ani si va spun cu mana pe inima ca sunt foarte multumita.Am gasit articolul asta din intamplare.Sunt surprinsa ca unii isi pun poovestea pe internet.Eu apreciez foarte mult asta.

Comments are closed.