Sa fim sanatosi cu samdistribution.ro

Traim niste vremuri destul de poluate. Cu siguranta sunteti la curent cu stirile despre incalzirea globala si ii vedem efectele zilnic prin fenomenele meteo din ce in ce mai ciudate si mai energice. Suntem cam departe de timpurile traite de bunicii nostri, la sate, la tara, unde fiecare avea ograda lui in care isi crestea porcul, vaca, capra, rosia si asa mai departe. Cred ca intelegeti cu totii unde bat cu aceste diferente, nu? Poluarea incepe sa ne schimbe modul de viata fara ca noi sa ne dam seama. Incepem sa ne imbolnavim datorita chimicalelor respirate si mancate. Daca de poluarea din aer putem scapa doar fugind in padure, departe de civilizatie, de cea cu chimicale alimentare nici vorba. Rafturile magazinelor sunt pline de astfel de produse si nu cred ca avem ce face.

Ideal ar fi sa incercam sa eliberam din organism chimicalele si putem face acest lucru folosind niste suplimente nutritive de calitate si CEAIURI. Multe multe ceaiuri. Ceaiurile sunt cel mai natural mod de a oferi organismului nostru purificarea de care are nevoie. Gasim ceaiuri de calitate pe samdistribution.ro si stiu eu ce zic atunci cand fac referire la calitatea unui ceai. Nu mica mi-a fost mirarea atunci cand am incercat doua ceaiuri cumparate din locuri diferite. Unul dintr-un hipermarket local cu 3.5 lei si unul de pe internet dintr-un magazin de genul samdistribution.ro. Pai cel din hipermarket nu avea nici un gust si la cat a costat nici nu ma mir asa tare. Intotdeauna se aplica regula pretului mic. Nu are cum sa fie bun si ieftin, e impotriva oricarei logici elementare.

Trebuie sa fim putin seriosi atunci cand vine vorba de sanatatea noastra si sa incetam sa mai gandim ca romanii. Practic, sanatatea nu are pret asa ca ideal ar fi sa nu ne zgarcim la cativa lei in plus chiar daca e vorba despre cateva pliculete cu ceai. Un organism sanatos merita si are nevoie de un ceai bun, capabil sa scoata toxinele din sange fara sa fii nevoit sa bei cu tonele. Retineti faptul ca aceste ceaiuri ieftine sunt foarte foarte diluate, si nu are rost sa va complicati cu ele. Sanatate tuturor va doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.