Sectorul 6 colecteaza deseuri electrocasnice

Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec si Primaria Sectorului 6 organizeaza astazi, sambata, 21 martie 2015 o actiune de colectare e deseurilor electronice si electrocasnice in acest sector. Dupa cum stiti, aceste deseuri nu pot fi amenstecate cu deseurile menajere, iar pentru a scapa oamenii de ele, primaria le pune la dispozitie aceste campanii de reciclare.

Astfel, punctul de colectare va fi in intersectia Bd. 1 Mai/Str. Brasov (vizavi de Billa Drumul Taberei) si va fi deschis intre orele 10.00 si 18.00. Puteti aduce aici aparatura electrocasnica veche sau defecta, tot ce se baga in priza sau merge cu baterii. De asemenea, daca aveti prin casa frigidere, masini de spalat, lazi frigorifice sau orice alt tip de electrocasnice mari si voluminoase, greu de transportat, vi se pune la dispozitie numarul de telefon 0800.444.800 si o echipa se va deplasa la domiciliul dumneavoastra pentru a ridica electrocasnicele cu pricina.

Cetatenii care aleg sa recicleze vor primi si niste tichete valorice dupa cum urmeaza: de 40 de ron pentru un obiect frigorific mare si cate 20 de lei pentru o masina de spalat rufe sau vase. La ora 18, se va face si o tombola de unde vor fi extrasi 3 castigatori dintre cei care aleg sa recicleze astazi. Se vor da niste tichete cadou in valoare de 70 de lei, unul de 100 de lei si unul de 150 de lei.

Eu cred ca s-au dus vremurile cand tiganii se bateau pe pentru televizoarele vechi, nici nu apucai sa le lasi in strada caci si vedeai caruta cum se apropie sa ridice electrocasnicele. Cred ca incepem sa ne civilizam putin cate putin, incet dar sigur iar aceste campanii de reciclat cu siguranta contribuie si ele la sporirea gradului de civilizare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.