Ferma de permacultura de la Malin si-a deschis portile

Ferma de permacultura de la Malin si-a deschis portile pentru turisti. Este vorba despre 6 tineri din Belgia care au decis sa se mute in Romania si sa primeasca oaspeti in cladirile fermei. Ferma are o capacitate de sustinere de pana la 19 persoane si gasiti detaliile pe site-ul Ermitaj Malin.oricine poate petrece asadar un weekend la ferma de permacultura de la Malin sau, de ce nu, un intreg concediu. Spatiile de cazare sunt amenajate si administrate de Philippe Coupé.

Cat costa o zi de cazare la Malin?

Ei bine, puteti sa ramaneti peste noapte acolo contra sumei de 5 euro / zi, iar cei 5 euro va asigura accesul la grupul sanitar. Mai exista posibilitatea sa dormiti in cort, caz in care nu veti plati nimic. Despre mancare, trebuie sa stiti ca trebuie sa platiti undeva la 20 de euro de persoana / zi sau 15 euro / copil pe zi. Preturile nu sunt mari, pentru ca micul de jun costa 4 euro, pranzul 5 euro iar masa de seara costa 6 euro. E mult mai ieftin de cat la restaurant si garantat veti primi mancare mult mai buna.

In cazul in care optati sa stati la ferma pentru o perioada mai mare de timp, preturile vor fi mai mici.

Cine sunt belgienii care au grija de ferma?

Coline Vanlayes impreuna cu Rémy si Philippe au preluat ferma in data de 19 martie, unde au gasit 6 magari din 7 si un caine. Pe 25 martie au ajuns si Ben, Ludo si Jean-Marie Quiévy. Desi s-au pus pe treaba, cei 6 belgieni au avut de furca destul de serios cu vulpile si conditiile atmosferice nefavorabile precum grindina.

Au pus ferma pe picioare cu donatii in valoate de aproximativ 6000 de euro si iata ca astazi, au reusit sa o puna pe picioare. Bravo lor, mai asteptam asemenea initiative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.