Cele mai bune cofetarii din Bucuresti

Cand vine vorba despre prajituri, cred ca nu putini sunt aceia care cauta cele mai bune cofetarii. Inca din cele mai vechi timpuri, oamneii au fost influentati de “dulce”… Desi dulcele este un produs care nu ne face bine, intotdeauna il cautam sub o forma sau alta. In orice caz, oamenii nu au reusit niciodata sa respecte regulile, asa ca intotdeauna au fost legati de dulciuri precum apa de peste.

Cofetaria este locul in care dulciurile capata o forma si un gust, unul mult superior. Mereu m-am intrebat de ce noi, acasa, nu reusim sa facem prajituri asa bune ca la cofetarie. Ei bine, aici sta secretul cofetarilor. Nu trebuie sa uitam de faptul ca meseria de cofetar se invata la scoala, este curs de calificare ce tine vreo cateva luni bune daca stau sa ma gandesc mai bine.
Am incercat mereu sa caut cele mai bune cofetarii Bucuresti pentru ca sunt adeptul calitatii. Niciodata nu mi-a placut sa lucrez cu jumatati de masura sau cu sintagma ieftin si mult… Atata timp cat avem o placere, sunt de parere ca suntem datori sa lucram cu cei mai buni din domeniu. Daca ne plac dulciurile, trebuie intotdeauna sa cautam cele mai bune cofetarii Bucuresti. Daca sunteti din alt oras, probabil veti cauta din orasul vostru.

Stiu ca sintagma “cel mai bun/cea mai buna” este destul de relativa, insa fiecare se refera la experientele lui de viata. Personalitatea joaca si ea un rol destul de important aici pentru ca ce-mi place mie e posibil sa nu-ti placa tie si invers. Cand vine vorba despre dulciuri, oamenii sunt destul de impartiti ca si gusturi. Din acest motiv exista si atat de multe cofetarii Bucuresti. Unii considera cofetaria X mai buna, altii cofetaria Y si asa mai departe.

Nu cred ca este cazul ca ne punem pofta-n cui atunci cand vine vorba despre dulcele cofetarilor. Prajiturile sunt singurele capabile sa ne indulceasca viata intr-un mod mult mai special si mai calitativ fata de ce putem cumpara din magazine. Trebuie sa traim fara sa ne abtinem de la lucrurile care ne plac si sa incercam intotdeauna sa traim fara regrete. De multe ori mi-a parut rau ca nu am mai intrat in cofetarie inainte sa ma duc acasa… Cred ca placerea de a manca ceva dulce e in stransa legatura cu starea de spirit.

One thought on “Cele mai bune cofetarii din Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.