Cauta Lucky Studio pe net

Este indemnul meu pentru tinerele care isi doresc un loc de munca serios. Ce inseamna un loc de munca serios ati putea intreba..? Ei bine, un loc de munca serios este acela in care iti castigi banii cinstit, iar orele pe care le lucrezi sunt rasplatite la adevarata valoare. In Romania zilelor noastre avem o problema destul de mare cu patronii. Nimeni dar absolut nimeni nu vrea sa te plateasca la adevarata valoare pentru ca asta ar insemna bani mai putini pentru ei. Am invatat in cei cativa ani de cand am intrat in campul muncii ca un patron intotdeauna va incerca sa te pacaleasca sau sa iti ofere mai putin decat meriti.

Happiness bliss freedom concept. Woman happy smiling joyful with arms up dancing on beach in summer during holidays travel. Beautiful young cheerful mixed race Asian Chinese / Caucasian female model outdoor.

Salariul minim pe economie in Romania este 777 lei net. Nimeni nu merita atata indiferent de domeniul ales. Cum sa traiesti cu 777 lei? Si sa nu-mi spuneti ca patronii nu au bani de mai mult. Ce sunt 300 de lei in ziua de azi? De ce sa nu ii dai angajatului 1000 de lei pe luna daca tu faci 20.000? ei bine, aici intervine mentalitatea de patron roman zgarcit si plin de ifose care are impresia ca iti face un bine daca iti da un loc de munca si nu mai pune niciodata problema salariului. E ca si cum ai fii un stapan de sclavi si consideri ca e de ajuns sa arunci o coaja de paine mucegaita acestora.

5

Baietii au o singura sansa, sa plece in strainatate unde munca lor este mult mai apreciata. Banii pe care ii merita in tara lor trebuie sa si-i ia din alta parte. Asa a ajuns Romania dupa 25 de ani de capitalism. Fetele mai au o sansa cu studiourile de videochat. Daca esti o fata cu mentalitate occidentala, fara prejudecati, cauta Lucky Studio pe net si alatura-te echipei. Vei avea un salariu occidental la tine in tara. Ce-ti poti dori mai mult? Nu cred ca ii convine nimanui sa lucreze ani de zile pe 8 milioane, asa ca trebuie sa vina si momentul in care sa vrei mai mult de la viata.

Cauta Lucky Studio si nu mai pierde vremea, cu siguranta te-ai saturat de nemernicia patronilor cu 800 de mii de pretentii si salarii de doar 800 de lei. Trebuie sa incetam sa mai muncim pe nimic. Trebuie sa cerem salarii pe masura muncii prestate. Evident te vei lovi de un zid de NU-uri.. Patronii prefera sa renunte la orice angajat, doar sa nu mai scoata bani din buzunar.

4

9 thoughts on “Cauta Lucky Studio pe net

  1. da, maricutza..am incercat s vb si eu cu seful meu si mi-a tinut morala in fata altora..zi si tu..

  2. uite asa mai degraba faci videochat sau iesi in afara..sanse sunt mai mari decat in Romania noastra..

  3. tu fetelor, stiucat e de najpa sa nu fii apreciata. toata lumea stie probabil. daca nu esti sefa undeva, atunci sigur o sa iti para rau de tn..in cele din urma tot la vdieochat ajungi

  4. am intrat si eu pe blogul asta..mama de povesti au fetele astea..e mijto tare.da tu alex cum ai ajuns sa scrii despre asta?

  5. minim, ce sa faci cu nici 800 de lei in ro? alimentele si lucrurile sunt mult mai scumpe decat in afara..acolomacar ai bani multi la salariu..si iti mai dau si ajutoare..halal

  6. haidi mai..eu sunt din iasi si va pot spune ca e fain la lucky..au niste decoruri si niste bonusuri de mama mama..sunt model, app..si e tare bine sa fii aici in echipa..

  7. da, da..le inteleg pe fetele astea, pan la urma. nu au de unde din alta parte, sa scoata bani si fac videochat..e de admirat, la urma urmei

Comments are closed.