Vreti sa fiti apreciate? Sa aveti tot ce va doriti? Atunci nu va mai lasati conduse de prejudecati

Am fost si sunt in continuare o fata care a avut mereu tot ce si-a dorit. Nu am dus lipsa de nimic! Am avut mereu totul pe tava si tocmai de-aia am fost mereu obisnuita cu o viata de lux. Dar… intotdeauna exista un dar. Nu le poti cere mereu parintilor bani pentru iesit, pentru ingrijirea ta, pentru tot ce iti doresti cu adevarat.

Eu eram o persoana condusa de parerea celor din jur. Nu puteam sa ma dezlipesc de celelalte persoane din jurul meu si nu concepeam ideea de a fi judecata. Asta pana in momentul in care am realizat ca mereu vor fi persoane care ma vor judeca sau care vor avea ceva de spus despre mine. Stiti de ce spun asta? Pentru ca lucrez in videochat. Sunt model de 3 ani si sunt foarte mandra de mine si de ceea ce am realizat pana acum. Nu pot sa concep viata traind cu un salariu mizer, cu care nu as putea sa merg sa ma bronzez sau sa ma aranjez, sa-mi fac o manichiura…sa am grija de mine ca femeie. Aici, la Rich Girls Studio Bucuresti, le am pe toate. Gratuit. Daca acum cativa ani ma gandeam ca imi voi petrece viata pe un scaun, cu un program de 12 ore, acum am timp sa ies, sa ma distrez, sa ma relaxez. Am timp sa traiesc. Si ce inseamna viata daca nu traiesti? Inaseamna ca mergem robotizati la lucru, unde nu dam tot ce avem mai bun, pentru ca nu mai suntem capabili sa facem asta. Nu mai dam randament in gandire, in societate. Suntem niste corpuri robotizate care nu concep o viata fara stres, fara riduri, fara plans.

Stiti cat de mult inseamna un job in care sa te simti bine? Sa nu fi presata de timp, sa nu te gandesti ca abia astepti sa pleci acasa ca sa dormi. Vreti sa va spun un secret? Niciodata nu plec acasa dupa munca. Sunt suficient de relaxata incat sa ies la o cafea cu prietenii si sa merg la shopping. Asta se intampla aproximativ in fiecare zi dupa munca. Nu ma duc acasa sa ma intind in pat, sa ma uit la televizor si sa ma bag la somn, asa cum fac unii dintre prietenii mei subjugati. Traiesc fiecare moment si nu ma abat de la nimic. Fac tot ceea ce imi place.

Voiam sa-mi pun implanturi. Era un vis vag. Stiam ca ma costa mult si ca ar fi trebuit, cu un job normal, sa economisesc in fiecare luna o suma considerabila, ca sa-mi pot permite lucrul asta. Ce credeti? Mi-am pus silicoane, s-a intamplat intr-o joi. Asta e tot ce tin minte. Nu a avut nevoie de premeditare. Am avut nevoie doar de un impuls. De restul s-a ocupat Rich Girls Studio videochat. Am zis ca vreau, am obtinut. Si asta la cea mai buna clinica din Romania. Si mai apoi… fetelor, am timp de sala! Nu mai e un chin. Am un program flexibil incat am timp sa fac sport, sa ma mentin in forma. Si nu ma simt obosita. Tot timpul sunt fresh.

Cred ca cel mai frumos lucru din lume este sa iti iubesti viata si ceea ce faci. Eu imi iubesc si viata si job-ul.

La inceput, am fost criticata. Nu neg. Am cateva prietene care m-au criticat si abia daca se mai vedeau cu mine. Acum… facem parte din aceeasi echipa. Lucreaza cu mine la videochat Rich Girls Studio Bucuresti. Asta dupa ce mi-au spus ca lor nu li se pare normal si ca ele nu vor face niciodata asa ceva. Si iata-le. Avem acelasi loc de munca si ne vedem zilnic. Nu ne opreste nimic. Mie, personal, mi se pare ca indepententa este cel mai bun prieten. Inseamna mult sa fii pe picioarele tale, fara sa depinzi de cineva, fara sa fii prins in mrejele cuiva. Eu sunt o persoana petrecareata si stiu ca nu as putea trai niciodata cu un salariu de nimic si nu as renunta pentru nimic in lume la viata pe care o am acum.

Va astept si pe voi sa petrecem impreuna! Daca nu v-am facut curioase inca, puteti vedea imagini aici.

gooooo

3 thoughts on “Vreti sa fiti apreciate? Sa aveti tot ce va doriti? Atunci nu va mai lasati conduse de prejudecati

  1. Nu inteleg de unde vin atatea prejudecati, mie mi se pare un job normal, ca oricare altul. Doar ca se castiga mai mult decat la alte locuri de munca.

  2. De acord cu voi fetelor, decat un sef ranchiunos pe minuim pe economie , mai bine socializez cu strainii pe webcam si fac si o gramada de bani. Mult norok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.