Ati vazut motocicleta care sa mearga cu apa?

Ei bine, motocicleta care merge cu apa chiar exista. Inventatorul este din Brazilia si cu un litru de apa poate sa mearga 500 de km. bineinteles ca merge cu hidrogen drept combustibil, nu cu apa, insa acest hidrogen este luat din lichidul vital.

Ricardo Azevedo se numeste inventatorul si este din Sao Paulo, Brazilia. Motocicleta se numeste T Power H2O si pe langa motorul ce propulseaza vehicului cu hidrogen, mai are si o baterie ce separa hidrogenul de oxigen. Chiar si apa poluata poate fii folosita drept combustibil pentru aceasta inventie.

Ricardo Azevedo afirma “Marele avantaj al creatiei mele, care functioneaza cu hidrogenul produs de apa, este ca pe teava de esapament ies doar vapori de apa. Aici e marea diferenta fata de benzina, care produce monoxid de carbon”

Nu cred ca vom vedea asemenea inventii pe masinile sau pe motocicletele ce ies pe poarta fabricii. Discutam despre niste solutii care sunt inca departe din punct de vedere tehnologic si cred ca doar peste vreo 50 de ani vom putea discuta despre asemenea masini propulsate cu hidrogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.