Ursul polar si lanul de flori

Arta lui Denis Fast

Am dat peste aceste imagini pe internt si nu am putut sa ma abtin sa vi le arat si voua. Ursul a fost surprins in Canada, provincia Manitoba, respectiv Hudson Bay, pe timp de vara, cand ursii polari coboara spre sud. Astfel, in imaginile de mai jos, avem una bucata urs polar care se scalda intr-un lan de flori roz. Ce poate fii mai frumos? Era prea simpatic sa nu il trecem si pe el in revista.

Mai trebuie sa mentionez faptul ca aceste fotografii apartin lui Denis Fast, fotograf consacrat de altfel in aceasta arta a fotografiei vietii salbatice. Denis lucreaza cu Churchill Wild si se ocupa cu fotografie de “viata salbatica”. Nu e prima data cand aduce in prim plan imagini exceptionale cu asemenea animale surprinse in ipostaze cel putin ciudate. In pozele de mai jos o sa vedeti ursul polar cum se scalda in lanul cu flor, le manca si se prosteste intr-un fel atipic.

O sa revenim cu alte poze de-ale lui in articolele viitoare si cu siguranta le veti indragi la fel de mult ca toata lumea de altfel.

Mai multe poze de-ale lui Denis, gasiti pe pagina lui personala www.dennisfast.com.

1 2 3 4 5 6 7

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.