Studio de videochat revolutionar pe www.yesstudio.ro

Foarte multa lume isi pune intrebarea banala de ce exista videochat? Multi spun ca numai prostii ar da bani pe asa ceva si ca e o modlaitate de a stoarce banii de la fraieri. Cred ca este o modalitate de a judeca lucrurile nu tocmai serioasa si o sa va spun imediat de ce.

In Romania toata lumea se asteapta la o pacaleala, la o teapa, la o tentativa de furt, etc pentru ca asa am fost obisnuiti de vreo 25 de ani din pacate. Avem in mentalitate chestia asta, senzatia ca la fiecare colt de strada cineva o sa ne pacaleasca cu ceva.

Am trecut multi prin diverse episoade cu tepari si din aceasta cauza ne e greu sa mai avem incredere in ceva sau in cineva. Problema este ca ne grabim sa dam verdictul mult prea rapid, inainte sa aflam cu adevarat ce inseamna lucrul pe care il blamam.

Astfel, cei care considera o prostie videochatul sunt de obicei oameni care nu se informeaza inainte sa vorbeasca si din aceasta cauza fac anumite confuzii si afirma lucruri care sunt orice numai adevarate nu.

Incercati www.yesstudio.ro

Astazi va prezint un studio de videochat revolutionar, gazduit pe www.yesstudio.ro. Va invit sa va informati ce-i cu el apoi cu sigurnata o sa intelegeti ce si cum. Videochatul este ceva destul de normal in strainatate, de acolo a venit si in Romania.

Nu va imaginati ca e o gaselnita inventata de romani pentru a prosti pe alti romani. Strainii nu sunt prosti si cu siguranta nu sunt genul de oameni care arunca banii pe fereastra. Totul se rezuma la nevoie si la puterea fiecaruia de intelegere.

Pentru unii videochatul este o nevoie si oamenii fara prejudecati pot sa inteleaga asta. Oamenii cu prejudecati precum romanii or sa refuze sa se informeze si or sa arate cu degetul anormalitatea care de fapt este destul de normala.

Nu e in regula sa fim anormali, este in regula sa incercam lucruri noi si sa le catalogam dupa ce le intelegem, nu inainte. E timpul sa fim occidentali in gandire si in fapte, nu sa credem ca lucrurile sunt asa cum ne imaginam noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.