De ce exista videochatul? Afla pe www.luckystudio-web.ro

Videochatul este genul de activitate considerata atat TABU, de o parte a societatii romanesti, cat si fara rost,pe de alta parte a societatii. Videochatul este, la baza, o idee occidentala. Nu va imaginati ca este un concept romanesc, nu e ceva inventat in Romania. Romanii nu sunt in stare sa inventeze nimic, doar sa copieze. Astfel, videochatul a aparut de dincolo, din tarile europene mult mai dezvoltate decat noi si care au deja un standard de civilizatie mult superior noua.

Mixed race woman looking down and smiling

De unde a venit ideea de videochat in Romania?

Aceasta idee de afacere a fost importata in Romania in urma cu ceva ani si a nimerit bine, exact in momentul in care mentalitatea romaneasca incepea sa se schimbe. Hai sa punem ultimii ani in aceasta ecuatie… De vreo 5 ani exista studiouri de videochat si, tot de vreo 5 ani a inceput si schimbul de mentalitate. In prezent, mentalitatea nu e complet schimbata, nici nu ar fi posibil asa ceva pentru ca nici o schimbare nu se poate face peste noapte. E nevoie de timp, din pacate. O parte a populatiei a inceput sa priceapa ce inseamna videochatul si care este rostul lui, alta parte a ramascaptiva prejudecatilor si a vechilor pareri.

poza 4

Afacerile romanesti si patronii nesimtiti te fac sa cauti jobul perfect

Acum, s-o zicem pe-a dreapta, daca nu ar exista cerinta pe piata, acest gen de afacere nu ar fi razbit niciodata, asa ca nu are cum sa fie o prostie. Nu are cum sa prinda contur daca nu am avea o mentalitate schimbata in tara fata de acum 10 ani cand nu exista asa ceva pe nicaieri.

Dupa cum spuneam, in ultimii 5 ani acest gen de afacere a inceput sa prinda aripi iar in prezent, avem studiouri precum Lucky Studio. Acesta nu numai ca ofera seriozitate si sansa la o viata mai buna tinerelor care doresc un job bine platit, dar vine si in ajutorul celor care nu stiu ce inseamna videochat, cu ce se ocupa si de ce exista in Romania.

Astfel, daca esti femeie si iti cam surade ideea unui trai decent, intra pe www.luckystudio-web.ro si afla mai multe detalii despre tot ce inseamna videochat. Este un blog care va povesteste destul de multe lucruri interesante. Iti poti da seama din start daca este ceea ce iti doresti sau nu.

poza 15

9 thoughts on “De ce exista videochatul? Afla pe www.luckystudio-web.ro

  1. [* WordPress Simple Firewall plugin marked this comment as “trash”. Reason: Failed GASP Bot Filter Test (comment token failure) *]
    sa stii ca ai dreptate cu patronii. te angajeaza pe nimic.,te tin acolo pe multa munca si tot ei te dau afara cand nu mai au bani :((

  2. da mai..nimeni nu poate sa zica de bn despre ro..of..unde am ajuns..sa plecam cu toti in anglia si sa mergem la sere in belgia..

  3. recunosc..am fost sin in afra la munca..nu mi-e rusine, dar nu mi-e rusine nici de meseria de model pe care o am in tara..

  4. da, sa stii fata ca nu cont ce faci si unde..uite sicer.nici facultate nu cont daca ai sau nu..nu mai gasesti de munca in domeniu in orase mici..

  5. nici in iasi nu prea ai ce face daca nu faci stagiatura si promotii..poate doar daca lucrezi in vdieochat la lucky studio..voi ce ziceti de studiou asta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.