Prognoza meteo pentru Revelion

Cred ca toata lumea e putin frustrata din cauza vremii. Atunci cand nu avem parte de acele anotimpuri clasice si ne trezim cu +16 grade Celsius in luna decembrie fara ca nimeni sa poata prevede asta din timp, nu prea stii la ce sa te mai astepti de la meteorologi. In cele ce urmeaza, vom incerca sa va aducem cele mai importante si stabile date oferite de ANM pentru finalul de an, respectiv Revelion.

Ei bine, in curand temperaturile vor incepe sa scada destul de mult si in zilele de 30-31 decembrie se vor inregistra minime de pana la -10 grade Celsius. Aceste temperaturi se vor inregistra in special in nord, insa nici o regiune nu este scutita de frig. Problema este ca vine asa dintr-o data fara sa fim pregatiti. Iarasi vom avea parte de surprize meteo si diferente mari de temperature.

„În intervalul menţionat, vântul va prezenta intensificări în estul şi sud-estul teritoriului, precum şi la munte, dar în special pe litoral, unde viteza la rafală va depăşi 60 – 70 km/h”, sustin cei de la ANM.

Ninsorile nu ne vor da batai de cap de Revelion, acestea or sa isi faca aparitia dupa data de 3 ianuarie si nu vor fi insemnate cantitativ. Evident, nu stiu daca mai crede cineva asa ceva, insa asa suna datele oficiale ANM. Desi avem de-a face cu un final de an linistit, se pare ca urgia s eva dezlantui la un moment dat si vom avea parte si de iarna in toata regula cuvantului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.