Orasele ingropate in gunoi

Orasele din Romania sunt ingropate in gunoaie. Din ce cauza se intampla asta? Firmele de salubritate nu fac fata? Ei bine, nu… Orasele sunt ingropate in gunoaie din cauza faptului ca cetatenii nu sunt in stare sa aiba bun simt si sa arunce la cos ambalajele. De exemplu, in fiecare zi vedem pe strada oameni ce fumeaza si arunca chistoacele pe strada. Numai in Romania si poate Etiopia vezi asa ceva, atata nesimtire, combinata cu lipsa de bun simt si lene.

Se arunca pe strada orice, incepand de la simple ambalaje si terminand cu electronice, saci de gunoi menajeri. Am vazut oameni care se duc si arunca sacul cu gunoi la 20 de metri de pubela pentru ca le este lene sa coboare putina panta pana la locul cu pricina. E incredibil ce se intampla in tara asta si din punctul meu de vedere nu cred ca vom reusi niciodata sa depasim stadiul de primate. Asa face si maimuta, mananca banana si arunca coaja acolo unde ii vine, fara sa tina cont de nimic.

Dintre toate orasele europene, cred ca ale noastre sunt cele mai infecte pentru ca infecti sunt si oamenii care locuiesc in ele. Doar nu o sa vedeti oameni curati intr-o casa mizerabila. Cum spuneam, omul sfinteste locul si de multe ori am impresia ca romanii sfintesc cu nesimtire si mizerie, nu cu bun simt si curatenie. Suntem niste porci si vorbesc la general pentru ca asta este imaginea de ansamblu. De fapt, daca stau sa ma gandesc mai bine, cred ca si porcul e mai curat de cat unii oameni.

Mai in gluma mai in serios, sunt de parere ca in scurt timp vom avea niste orase ingropate in gunoi la propriu daca nu se schimba mentalitatea. Cu cosul langa noi, aruncam tot pe jos…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.