Iată cum îți poți spăla hainele în timp ce pedalezi

Tuvie

Există o categorie de oameni care doresc întotdeauna să fie cât mai ecologică, să consume cât mai puține resurse și să aibă parte de o viață cât mai sănătoasă. Ei bine, amatorii ecologici ce îndrăgesc și o viață sănătoasă prin intermediul sportului, au ocazia să împace și capra și varza. A apărut mașina de spălat încorporată în bicicleta de cameră (în stadiul de concept). În timp ce faci mișcare, speli hainele fără să consumi energie electrică.

Creatorii acestei biciclete o cataloghează mai bine zis drept o mașină de spălat ecologică despre care afirmă: „Maşina de splălat Tuvie dă conceptului spin cycle (program al maşinii de spălat, n.r.) un cu totul alt înţeles. Produsul se adresează atât atleţilor foarte ocupaţi, cât şi celor care vor să facă economie la factura energetică. E o bicicletă de spinning, a cărei roată din faţă a fost înlocuită cu o cuvă de maşină de spălat. În timp ce pedalezi, aceasta se învârte şi curăţă hainele.”

Bineînțeles, cantitatea de rufe care se poate spăla cu această bicicletă este destul de mică. Curios cum se alimentează cu apă și care este modul de evacuare, de clătire. Cu siguranță o să discutăm mai în detaliu despre această bicicletă când va fi implementată în sălile de sport, căci proiectul acestui domeniu se adresează. Cu siguranță în timp va trece de la stadiul de concept la ceva proiect destul de realist. Am văzut altele și mai și, cred cu tărie în asemenea proiecte  că funcționează.

Am urmărit comentariile pe net legate de această mașină de spălat 2 în 1 și toată lumea pare încântată. Sunt sigur că indiferent cât va costa în cazul în care se va ajunge la un acord pentru realizarea ei, va fi cumpărată în mase de ecologiștii convinși.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.