Rezultatele Let’s Do It, Romania!

Let’s Do It, Romania!

Rezultatele Let’s Do It, Romania! Sunt de-a dreptul incredibile. Am spus de multe ori faptul că avem o țară foarte frumoasă dar că ne batem joc de ea în ultimul hal. Probabil mulți dintre voi v-ați întrebat măcar o dată de ce oamenii merg în natură și umplu locurile cu pricina de gunoaie?

Clar atât de dificil este să pui totul într-o pungă și să păstrezi până ajungi la primul coș de gunoi? Am spus de asemenea de multe ori faptul că într-o țară normală, civilizată, nu există acțiuni de genul Rezultatele Let’s Do It, Romania!, pentru că oamenii au bun simț și nu aruncă gunoaiele pe fie unde, cu atât mai puțin în natură.

An de an, în România se desfășoară campania Let’s Do It, Romania! În urma căreia tone de gunoaie sunt adunate de prin munții noștri cu ajutorul voluntarilor. Haideți să vedem care sunt rezultatele campaniei Let’s Do It, Romania! de anul acesta. Să ne minunăm puțin și noi, că nu ne-am mai făcut cruce cu stânga de când eram copii.

sursa: green-report.ro
sursa: green-report.ro

Rezultatele Let’s Do It, Romania!

168.000 de saci cu gunoi au fost strânși în total, dintre care 300 numai de pe Lacul Snagov. La eveniment, au participat 168.000 de voluntari. Vouă vă vine să credeți că în natură, în arii protejate precum Snagovul, e posibil să existe tone de deșeuri? Priviți numai ce gunoaie au fost aruncate într-o fostă toaletă de pe lângă lacul Snagov. E posibil așa ceva? Eu mă uit la imagini și mă minunez, parcă nu-mi vine să cred. Cum să strângi mă aproape 170.000 de saci cu gunoi din natură? Mie unul mi se pare de-a dreptul ridicol și sincer să fiu, deocamdată nu cred că merităm natură, noi, românii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.