Șeful Capricorn – ce temperament are și cum poți deveni angajatul lui preferat

Ambițios și solitar, Capricornul este semnul zodiacal cu șanse mari de reușită în orice domeniu profesional. Nativii acestei zodii, adică persoanele născute între 22 decembrie și 19 ianuarie, sunt cunoscute ca fiind puternice și rezistente, fapt pentru care Capricornii nu se feresc nici de cele mai dure profesii.

Și pentru că au și o conștiință profesională bine dezvoltată, iar seriozitatea și încrederea în propriile forțe sunt unele dintre cele mai mari calități pe care le au, cei născuți sub semnul Capricornului ajung, deseori, în funcții de conducere.

Iar dacă e atât de serios, ambițios și puternic, înseamnă că șeful Capricorn va fi un șef dur?

Iată ce spun astrologii despre temperamentul și caracteristicile nativilor acestor zodii, ajunși în poziții înalte:

Înainte de a-și alege o meserie, Capricornii se pregătesc temeinic, asigurându-se că aceasta este potrivită pentru ei. Apoi urmează cât mai multe cursuri și își crează o bază cât mai solidă de cunoștințe combinate cu practică.

Sunt din cale afară de sârguincioși atât ca angajați, cât și ca șefi. Iar ca să obțină cele mai bune rezultate în munca lor, Capricornii au mereu, în minte, planuri pe termen lung, știind foarte clar care sunt scopurile pe care trebuie să le atingă.

Iar dacă nu se abat de la drumul lor ca angajați, ca șefi nici atât n-o vor face! Așadar, pentru Capricorni, munca-i muncă.

Nu sunt neapărat severi cu subalternii lor, și chiar dacă nu le place să-și piardă vremea cu glume, nici nu au o problemă cu atmosfera veselă de la birou. Cel puțin cât timp pot sta deoparte și nu sunt obligați să-și piardă concentrarea din cauza asta.

Nativii din Capricorn sunt persoane destul de reci în general, iar în mediul profesional cu atât mai mult; sunt greu de pătruns, impersonali și chiar neprietenoși.

Preferă să stea departe de grupurile care se formează într-un birou, lucru care chiar îi avantajează în avansarea în carieră, fiind mereu concentrați asupra muncii și făcând numai impresii bune superiorilor.

De aceea, în momentul în care ajung șefi, cu atât mai mult se bucură de posibilitatea de a fi mai greu de abordat și de a păstra distanța.

Iar dacă – din poziția de superiori – sunt, uneori, permisivi în privința atmosferei degajate și a glumelor (în continuare păstrându-se departe ele), lucrurile se schimbă total în momentul în care activitatea echipei este afectată de prea multă veselie.

Cum câștigi admirația șefilor din zodia Capricornului

Pe de altă parte, dacă vrei să le câștigi încrederea și admirația șefilor Capricorni, trebuie să ai extrem de multă răbdare și să mizezi tot ce ai pe atenție la detalii, perfecționism și fidelitate. Astfel, s-ar putea să ai ceva șanse să le intri pe sub piele și să le câștigi respectul.

Însă trebuie să fii foarte atent, pentru că în momentul în care ai călcat pe bec, ai și pierdut toată relația pe care ți-ai clădit-o până atunci cu aceștia. Din punctul lor de vedere, nu există iertare când vine vorba de muncă și afaceri, în special dacă i-ai înșelat cu ceva.

Și ai mare grijă cum le dai veștile proaste, pentru că felul în care își desfărșoară ei munca este oricum prea stresant ca să îi prinzi foarte des în toane bune, și au și tendința de a nu reacționa prea bine când vine vorba de lucruri negative în business.

Eventual i-a pulsul vibrației pe care o au, citește horoscopul zilnic al Capricornului, ca să te asiguri că previziunile astrale sunt favorabile, și vorbește-le cu cel mai mare calm de care ai dat vreodată dovadă!

 

Articole Recente

Cum poți scăpa de mobila veche dacă nu vrei să o iei cu tine atunci când te muți... Atunci când te muți într-o altă casă/apartament, probabil faci și o mică investiție pentru modernizare noii incinte, așa face toată lumea. E normal să vrem să ne mutăm într-o locație în trend cu socie...
Curățătoria ecologică – o idee de business care se bucură de mega succes Priveam filmele de la TV cu americanii anilor 80 ce stăteau la garsoniere/apartamente, care-și luau rufele, le puneau în coșuri și le duceau la spălătorie. Atunci nu înțelegeam de ce naiba fac ei ches...
Afla cum iti poti imbunatati mobilitatea articulara si rolul sulfatului de gluco... O adevarata bataie de cap reprezinta durerile de articulatii, atat de deranjante. Au fost realizate de-a lungul timpului diverse studii, concluzia acestora fiind ca durerile articulatiilor nu sunt red...
Distracție de milioane cu un Hoverkart. Acum, la reducere! Fraților, a început Black Friday prin unele magazine, eveniment care pe noi nu are decât să ne bucure. Este ocazia perfectă de a pune mâna pe anumite lucruri cărora am fost nevoiți să le spunem pas de...
Cat esti dispus sa platesti pentru starea de bine Ceaiul verde a devenit foarte popular in ultimii ani cel putin. Pe langa faptul ca are numeroase proprietati, este un tip de ceai cu multe efecte benefice pentru organism. Cu o concentratie mare de an...
Tot ce trebuie sa stii despre un studio videochat Este un subiect pe care multi il evita, insa care prezinta interes pentru multe dintre tinerele din ziua de astazi, pentru ca pare promitator pentru o cariera infloritoare. Tot mai multe domnisoare al...
Vrei un rotopercutor eficient? Tine cont de lista de mai jos Un ciocan rotopercutor este necesar pentru uzul casnic, dar un instrument cu atat mai util in industrii ca prelucrarea lemnului, metalurgie, amenajari, constructii etc. Vorbim despre un dispozitiv des...
5 perechi de pantofi eleganti pentru barbati, in culorile toamnei Pe cei mai multi dintre noi sosirea toamnei parca ne face sa vrem sa ne asortam imbracamintea si incaltamintea cu tonurile sezonului. Unii domni, care fac din eleganta propria carte de vizita, au deci...

Leave a Reply

Vrei sa publici advertoriale pe acest site? Apartine retelei CIOCAN G. ALEXANDRU PFA. Daca te intereseaza preturi sau care sunt celelalte bloguri din retea, lasa-mi un mesajAici