Șeful Capricorn – ce temperament are și cum poți deveni angajatul lui preferat

Ambițios și solitar, Capricornul este semnul zodiacal cu șanse mari de reușită în orice domeniu profesional. Nativii acestei zodii, adică persoanele născute între 22 decembrie și 19 ianuarie, sunt cunoscute ca fiind puternice și rezistente, fapt pentru care Capricornii nu se feresc nici de cele mai dure profesii.

Și pentru că au și o conștiință profesională bine dezvoltată, iar seriozitatea și încrederea în propriile forțe sunt unele dintre cele mai mari calități pe care le au, cei născuți sub semnul Capricornului ajung, deseori, în funcții de conducere.

Iar dacă e atât de serios, ambițios și puternic, înseamnă că șeful Capricorn va fi un șef dur?

Iată ce spun astrologii despre temperamentul și caracteristicile nativilor acestor zodii, ajunși în poziții înalte:

Înainte de a-și alege o meserie, Capricornii se pregătesc temeinic, asigurându-se că aceasta este potrivită pentru ei. Apoi urmează cât mai multe cursuri și își crează o bază cât mai solidă de cunoștințe combinate cu practică.

Sunt din cale afară de sârguincioși atât ca angajați, cât și ca șefi. Iar ca să obțină cele mai bune rezultate în munca lor, Capricornii au mereu, în minte, planuri pe termen lung, știind foarte clar care sunt scopurile pe care trebuie să le atingă.

Iar dacă nu se abat de la drumul lor ca angajați, ca șefi nici atât n-o vor face! Așadar, pentru Capricorni, munca-i muncă.

Nu sunt neapărat severi cu subalternii lor, și chiar dacă nu le place să-și piardă vremea cu glume, nici nu au o problemă cu atmosfera veselă de la birou. Cel puțin cât timp pot sta deoparte și nu sunt obligați să-și piardă concentrarea din cauza asta.

Nativii din Capricorn sunt persoane destul de reci în general, iar în mediul profesional cu atât mai mult; sunt greu de pătruns, impersonali și chiar neprietenoși.

Preferă să stea departe de grupurile care se formează într-un birou, lucru care chiar îi avantajează în avansarea în carieră, fiind mereu concentrați asupra muncii și făcând numai impresii bune superiorilor.

De aceea, în momentul în care ajung șefi, cu atât mai mult se bucură de posibilitatea de a fi mai greu de abordat și de a păstra distanța.

Iar dacă – din poziția de superiori – sunt, uneori, permisivi în privința atmosferei degajate și a glumelor (în continuare păstrându-se departe ele), lucrurile se schimbă total în momentul în care activitatea echipei este afectată de prea multă veselie.

Cum câștigi admirația șefilor din zodia Capricornului

Pe de altă parte, dacă vrei să le câștigi încrederea și admirația șefilor Capricorni, trebuie să ai extrem de multă răbdare și să mizezi tot ce ai pe atenție la detalii, perfecționism și fidelitate. Astfel, s-ar putea să ai ceva șanse să le intri pe sub piele și să le câștigi respectul.

Însă trebuie să fii foarte atent, pentru că în momentul în care ai călcat pe bec, ai și pierdut toată relația pe care ți-ai clădit-o până atunci cu aceștia. Din punctul lor de vedere, nu există iertare când vine vorba de muncă și afaceri, în special dacă i-ai înșelat cu ceva.

Și ai mare grijă cum le dai veștile proaste, pentru că felul în care își desfărșoară ei munca este oricum prea stresant ca să îi prinzi foarte des în toane bune, și au și tendința de a nu reacționa prea bine când vine vorba de lucruri negative în business.

Eventual i-a pulsul vibrației pe care o au, citește horoscopul zilnic al Capricornului, ca să te asiguri că previziunile astrale sunt favorabile, și vorbește-le cu cel mai mare calm de care ai dat vreodată dovadă!

 

Articole Recente

Un cadou inedit – experienta unui masaj erotic Daca ne gandim in sens profund, in viata totul este despre experiente si trairi, nu despre lucruri. Asadar cand vine vorba de un cadou – pentru ca tot suntem in luna cadourilor – mai degraba gandeste-...
Bitcoin – evoluție sau involuție? În anul 2009, apărea în mediul online prima monedă virtuală, Bitcoin. De atunci, această criptomonedă a avut un trend ascendent, a crescut de la zi la zi, de la lună la lună până când într-un moment a...
Marmura neagra – Tot ce trebuie sa stii despre placile negre din marmura In fiecare an, toata lumea discuta despre tendinte si asteapta cu curiozitate noul trend in materie de amenajari interioare. Anul acesta, negrul este vedeta in designul interior. Negru mat, negru-carb...
Cum sa NU alegi fotograful pentru nunta Alegerea serviciilor de fotografiat pentru nunta este o misiune tot mai dificila in prezent. Exista atat de multe tehnici si stiluri pentru a le realiza incat s-ar putea sa devii complet confuz legat ...
Este mersul la psiholog rușinos? Mersul la un psihoterapeut București este considerat de multă lume drept ceva rușinos. Trebuie să recunoaștem faptul că mentalitatea românilor nu este un a tocmai occidentală și se întâmplă de multe o...
6 pași către un masaj erotic de senzație Masajul erotic este de departe una dintre cele mai bune metode de relaxare de care un cuplu se poate bucura. Știu că este un subiect mai TABU, cu care mentalitatea românească nu s-a obișnuit încă, îns...
3 motive pentru care sa le daruiesti prietenilor cadouri haioase Ne-am obisnuit ca de fiecare data cand se apropie un eveniment important in viata cuiva apropiat, sa ii oferim o mica atentie cel putin – in semn de apreciere pentru ca face partea din viata noastra. ...
Ce înseamnă servicii de traduceri de calitate? Cu toții ne-am lovit de necesitatea traducerii de documente, fie că a fost vorba despre o înmatriculare a unui autoturism adus din străinătate, ori de angajare în străinătate. Cu toții am observat fap...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vrei sa publici advertoriale pe acest site? Apartine retelei CIOCAN G. ALEXANDRU PFA. Daca te intereseaza preturi sau care sunt celelalte bloguri din retea, lasa-mi un mesajAici