Șeful Capricorn – ce temperament are și cum poți deveni angajatul lui preferat

Ambițios și solitar, Capricornul este semnul zodiacal cu șanse mari de reușită în orice domeniu profesional. Nativii acestei zodii, adică persoanele născute între 22 decembrie și 19 ianuarie, sunt cunoscute ca fiind puternice și rezistente, fapt pentru care Capricornii nu se feresc nici de cele mai dure profesii.

Și pentru că au și o conștiință profesională bine dezvoltată, iar seriozitatea și încrederea în propriile forțe sunt unele dintre cele mai mari calități pe care le au, cei născuți sub semnul Capricornului ajung, deseori, în funcții de conducere.

Iar dacă e atât de serios, ambițios și puternic, înseamnă că șeful Capricorn va fi un șef dur?

Iată ce spun astrologii despre temperamentul și caracteristicile nativilor acestor zodii, ajunși în poziții înalte:

Înainte de a-și alege o meserie, Capricornii se pregătesc temeinic, asigurându-se că aceasta este potrivită pentru ei. Apoi urmează cât mai multe cursuri și își crează o bază cât mai solidă de cunoștințe combinate cu practică.

Sunt din cale afară de sârguincioși atât ca angajați, cât și ca șefi. Iar ca să obțină cele mai bune rezultate în munca lor, Capricornii au mereu, în minte, planuri pe termen lung, știind foarte clar care sunt scopurile pe care trebuie să le atingă.

Iar dacă nu se abat de la drumul lor ca angajați, ca șefi nici atât n-o vor face! Așadar, pentru Capricorni, munca-i muncă.

Nu sunt neapărat severi cu subalternii lor, și chiar dacă nu le place să-și piardă vremea cu glume, nici nu au o problemă cu atmosfera veselă de la birou. Cel puțin cât timp pot sta deoparte și nu sunt obligați să-și piardă concentrarea din cauza asta.

Nativii din Capricorn sunt persoane destul de reci în general, iar în mediul profesional cu atât mai mult; sunt greu de pătruns, impersonali și chiar neprietenoși.

Preferă să stea departe de grupurile care se formează într-un birou, lucru care chiar îi avantajează în avansarea în carieră, fiind mereu concentrați asupra muncii și făcând numai impresii bune superiorilor.

De aceea, în momentul în care ajung șefi, cu atât mai mult se bucură de posibilitatea de a fi mai greu de abordat și de a păstra distanța.

Iar dacă – din poziția de superiori – sunt, uneori, permisivi în privința atmosferei degajate și a glumelor (în continuare păstrându-se departe ele), lucrurile se schimbă total în momentul în care activitatea echipei este afectată de prea multă veselie.

Cum câștigi admirația șefilor din zodia Capricornului

Pe de altă parte, dacă vrei să le câștigi încrederea și admirația șefilor Capricorni, trebuie să ai extrem de multă răbdare și să mizezi tot ce ai pe atenție la detalii, perfecționism și fidelitate. Astfel, s-ar putea să ai ceva șanse să le intri pe sub piele și să le câștigi respectul.

Însă trebuie să fii foarte atent, pentru că în momentul în care ai călcat pe bec, ai și pierdut toată relația pe care ți-ai clădit-o până atunci cu aceștia. Din punctul lor de vedere, nu există iertare când vine vorba de muncă și afaceri, în special dacă i-ai înșelat cu ceva.

Și ai mare grijă cum le dai veștile proaste, pentru că felul în care își desfărșoară ei munca este oricum prea stresant ca să îi prinzi foarte des în toane bune, și au și tendința de a nu reacționa prea bine când vine vorba de lucruri negative în business.

Eventual i-a pulsul vibrației pe care o au, citește horoscopul zilnic al Capricornului, ca să te asiguri că previziunile astrale sunt favorabile, și vorbește-le cu cel mai mare calm de care ai dat vreodată dovadă!

 

Articole Recente

Ce sunt monedele virtuale și de ce toată lumea le cumpără? Ideea de monedă virtuală a luat amploare în 2009 când Bitcoin a apărut pe piață. De atunci, peste 1500 de astfel de monede și-au făcut simțită prezența, dintre care unele chiar au făcut istorie. Moned...
6 motive să comanzi trandafiri online de pe florariadevis.ro – cea mai serioasă ... Probabil mulți dintre voi ați observat că în ziua de azi puteți accesa o florărie online București, din care să comandați trandafiri mai mult decât frumoși, trandafiri ce vor fi livrați direct de cătr...
Sănătatea primează! Apelează la profesioniștii în mutări atunci când ai de cărat... Cred că nu există muncă mai grea decât căratul mobilei pe scări. O singură dată m-am mutat și eu pe cont propriu, fără să apelez la o companie specializată în mutări mobilă și am trecut printr-un chin...
Sticla, metalul și piatra naturală, combinația perfectă pentru o locuință foarte... Când vine vorba de arhitectura și designul rezidențial modern, sticla, metalul și piatra naturală ocupă primele locuri în topul celor mai importante materiale decorative. Geometria aparte, asimetria, ...
Placarea Pereților cu Piatră Naturală Decorativă de Interior Proprietarii de case, vile, pensiuni sau cabane sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în materie de design interior. Se caută, în special, elemente de design deosebite, fie moderne, fie rustic...
Ai rămas lefter după sărbători? Iată de unde poți face rost de bani Perioada sărbătorilor de iarnă în România este similară cu falimentul. Se cheltuie foarte mulți bani atât de Crăciun cât și de Revelion, așa că nu e nimic ciudat ca oamenii să rămână fără bani la înce...
Petrecere de pomină de Sf. Ion. Dar de unde bani? Spiritul latin al românilor se vede mai ales de sărbători. Cei care au fost plecați prin străinătate pot confirma faptul că dintre europeni, noi și cu spaniolii suntem cei mai cheflii. În rest, parcă ...
Sunt implanturile dentare scumpe? În momentul în care românii aud de implanturi dentare, parcă cerul se întunecă și așteaptă din moment în moment Apocalipsa. Din păcate, costurile medicinei dentare în România depășește cu mult puterea...

Leave a Reply

Vrei sa publici advertoriale pe acest site? Apartine retelei CIOCAN G. ALEXANDRU PFA. Daca te intereseaza preturi sau care sunt celelalte bloguri din retea, lasa-mi un mesajAici