Sticla, metalul și piatra naturală, combinația perfectă pentru o locuință foarte modernă

piatra naturală

Când vine vorba de arhitectura și designul rezidențial modern, sticla, metalul și piatra naturală ocupă primele locuri în topul celor mai importante materiale decorative. Geometria aparte, asimetria, paleta de culori în tonuri naturale sau neutre și simplitatea sunt principalele caracteristici ale designului revoluționar contemporan.

Vă prezentăm un proiect de design exterior modern și foarte creativ. Să facem o plimbare în jurul acestei case și să aruncăm o privire la felul în care sticla, metalul și piatra naturală se îmbină perfect în această operă de artă modernă.

Partea exterioară vizibilă din stradă iese imediat în evidență datorită înălțimii casei, numărului mare de geamuri și uși și a balustrazii din sticlă securizată. Elementele de oțel sunt puțin mai subtile și sunt utilizate în principal ca accente pe balustrada de la intrare și pe numerele casei. Panourile din sticlă aduc o doză majoră de textură contrastantă coloanelor și fațadelor.

Curtea pavată cu piatră naturală fasonată, în forme regulate, în se combină foarte bine cu metalul și sticla, contribuind la eleganța locatiei. Dacă vrei să-ți pavezi curtea casei cu un material similar, îți recomandăm Piatra naturală Gri Grecia 20LL (20 cm lățime și lungimi variate) sau 10LL (10 cm lățime și lungimi variate) de la Vinca.

Așa cum se vede din interiorul curții, se disting două zone separate de relaxare/ lounging în aer liber. Detaliile subtile abundă, iar piatra naturală care separă zonele de terasă dă o coerentă sofisticată designului și ajută acest proiect să iasă în evidență.

Dacă vrei să-ți delimitezi grădină/curtea de spațiul de relaxare poți apela la borduri din beton/ cărămidă sau la pietriș alb decorativ care se completează cromatic cu verdele gazonului și plantelor.

O vedere laterală a casei arată din nou contrastul excelent dintre sticlă , metal și piatră naturală scăpițată. În peisaj sunt introduse și alte tipuri de piatră naturală: piatră naturală de pavaj forme mari, pietriș decorativ, precum și plăcii de piatră decorativă de-a lungul primului etaj.

Dacă vrei să-ți pavezi curtea/grădina casei tale cu un pietriș decorativ similar, îți recomandăm Piatra Decorativă Roșie de la Vinca.

Piatra naturală este materialul care predomină în partea inferioară a casei. Piesa de rezistență în această amenajare este șemineul din piatră naturală. Șemineul este îmbrăcat în întregime în piatră naturală de dimensiuni mari și are o înălțime amețitoare. Un focar elegant din oțel inoxidabil păstrează tema modernă și leagă acest spațiu împreună cu celelalte elemente metalice din design.

Dacă ești în căutarea unei pietre naturale asemănătoare, îți recomandăm Piatra naturală sandstone 10LL handmade sau în funcție de preferințe Piatra naturală sandstone roșu 10LL de la Vinca

 

Detaliile contează! Fiecare bucată de piatră decorativă denotă declivitatea naturală. Nu există un model perceptibil în legătură cu modul în care piesele. Totul arată natural.

Surse imagini: Vinca.ro si Norstoneusa.com

Recomandarea noastră:

Pentru alegerea materialelor potrivite proiectului tău, nu ezită să apelezi la specialiștii VINCA! Vizitează showroom-urile și depozitele VINCA din Bacău si Roznov (jud. Neamț)!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.