Suplimentele alimentare pentru impotență – merită banii?

Suplimentele alimentare

Probabil mulți dintre voi v-ați pus întrebarea dacă acele suplimente alimentare care se găsesc de vânzare prin online, destinate disfuncțiilor sexuale precum impotența, ajută la ceva sau sunt doar o simplă păcăleală. După cum știm, cele mai mari păcăleli se dau în în sfera oamenilor care doresc cu disperare să rezolve o anumită problemă de sănătate. Impotența este din păcate o problemă de sănătate destul de gravă care vă poate afecta nu doar psihic, aceasta vă poate pune în pericol și viața de cuplu.

Ideea este în felul următor: suplimentele alimentare precum TianLi sunt bune, ele ajută, dar și oamenii trebuie să înțeleagă niște aspecte legate de această impotență. Boala poate să aibă mai mult cauze, multe dintre ele emoționale. Atât timp cât nu se caută problema care a declanșat disfuncția, medicală sau psihică, suplimentele alimentare nu vor rezolva cazul 100%. Desigur, acestea vor face o diferență însă trebuie săpat adânc din punct de vedere medical pentru a se depista cauza principală.

Dacă discutăm doar despre cauze psihice, lucrurile sunt destul de simple. Trebuie făcută terapie la psiholog pentru depășirea șocului emoțional. Concomitent cu terapia, suplimentele alimentare pot ajuta destul de mult. Dacă impotența apare ca o boală medicală ce ține mai mult de neurologie, atunci de asemenea trebuie investigată problema la medicul specialist.

Suplimentele alimentare pentru impotență – merită banii?

Suplimentele alimentare sunt doar niște adjuvante care vor reuși să te pună pe picioare mai repede. De asemenea, ar mai fi de precizat faptul că impotența survenită odată cu înaintarea în vârstă nu poate fi tratată, nu există medicamente care să rezolve această problemă. Suplimentele alimentare vor reuși să prelungească oarecum vârsta la care disfuncția sexuală se instalează. Nu am să discut despre prețurile acestor suplimente întrucât mi se pare ceva irelevant, atunci când ai o problemă interesul tău este să o rezolvi, mai ales dacă este vorba despre disfuncții sexuale care te pot afecta psihic destul de mult. Oricum aceste adjuvante nu costă o avere, cred că oricine și le poate cumpăra astfel încât să-și rezolve problemele. TianLi de exemplu costă undeva la 110 lei, ceea ce nu e deloc exagerat pentru efectele pe care le are.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.