6 pași către un masaj erotic de senzație

masaj erotic

Masajul erotic este de departe una dintre cele mai bune metode de relaxare de care un cuplu se poate bucura. Știu că este un subiect mai TABU, cu care mentalitatea românească nu s-a obișnuit încă, însă în străinătate cuvinte precum masaj erotic, sex shop, videochat, nu mai stârnesc demult nicio reacție. Probabil când vom ajunge și noi ca țară occidentul, la fel se va întâmpla și la noi. Până atunci, doar cei care pot înțelege acest concept se vor putea bucura de senzații unice și de relaxare maximă. Există și câteva sfaturi pentru cuplurile care doresc să încerce acest tip de relaxare, mai neobișnuit.

6 pași către un masaj erotic de senzație

  1. Fără unghii ascuțite – unghiile ascuțite pot să zgârie și acest lucru poate strica tot masajul. Ideea de bază este ca partenerul să se simtă bune, nu să fie nevoit să îndure usturime din cauza zgârieturilor. Știu că multe dintre voi veți spune că nu se va întâmpla tocmai la voi însă trebuie să fim puțin preventivi. Doar românii au obiceiul să gândească așa „nu se întâmplă la mine”.
  2. Uleiul trebuie încălzit – cele mai plăcute senzații apar atunci când uleiul este încălzit un pic. Puteți face acest lucru cu ajutorul unui bol cu apă caldă. Când apa se răcește mai adăugați apă caldă. Mare atenție, nu puneți uleiul pentru masaj pe foc pentru a-l încălzi, riscați să în fierbeți și arsura cu ulei este ultimul lucru pe care și-l dorește cineva de la o ședință de masaj erotic.
  3. Păstrează contactul cu pielea – una dintre regulile de bază ale masajului erotic de calitate este ca în timpul acestuia, să nu pierzi contactul cu pielea partenerului. Doar așa o să simți momentul în care mușchii încep să se relaxeze și o să-ți dai seama dacă faci bine ceea ce faci.
  4. Crează un ambient plăcut – stinge luminile, adu lumânări parfumate, ai grijă ca în încăpere să fie suficient de cald cât să nu fie probleme. De asemenea, culorile contează și ele destul de mult, ai grijă ca totul să fie departe de sobru, ideea de bază este să relaxezi mușchii partenerului, nu să-i dai o stare de anxietate sau de neplăcere. Ambientul contează foarte mult iar cei care au fost într-un salon masaj erotic București au văzut cam cum sunt amenajate camerele pe acolo.
  5. Închideți telefoanele mobile – ultimul lucru pe care-l dorești atunci când te ocupi de masaj erotic este să sune vreun telefon. Ai grijă ca înainte de a începe, să închideți amândoi telefoanele mobile sau dacă nu, măcar să le scoateți din cameră astfel încât să nu le mai auziți chiar dacă sună. O sonerie stridentă strică toată ideea de relaxare în timpul unui masaj erotic.
  6. Muzica din fundal – deși toată lumea recomandă o muzică lentă care să meargă cu mișcările lente din cadrul unui masaj erotic, cel mai bine ar fi ca muzica din fundal să fie cea preferată de partener. Se va relaxa mult mai bine dacă în fundal aude ceva ce-i place cu adevărat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.