Cum sa NU alegi fotograful pentru nunta

fotograf

Alegerea serviciilor de fotografiat pentru nunta este o misiune tot mai dificila in prezent. Exista atat de multe tehnici si stiluri pentru a le realiza incat s-ar putea sa devii complet confuz legat de care vi se potriveste mai bine – tie si partenerului de viata. Vei dori sa se plieze stilului vostru, sa va reprezinte. Asta nu e tot insa. Vei vedea ca sunt atat de multe la care trebuie sa te raportezi, incat cel mai indicat este sa rezolvi problema inainte de a te ocupa si de celelalte pregatiri pentru nunta.

Pentru ca aspecte de indeplinit sunt nenumarate, o sa ma refer mai departe la felul in care NU e recomandat sa alegi un fotograf Craiova, respectiv din orasul de care apartii. Sunt aspecte pe care probabil le-ai fi trecut cu vederea considerandu-le ceva obisnuit.

Atunci cand te orientezi spre serviciile unui fotograf pentru nunta asigura-te ca NU:

  • apelezi la cineva anume doar pentru ca ti l-a recomandat o cunostinta

Desigur ca nu e ceva gresit sa te raportezi la recomandarile celor apropiati sau a unor cunostinte cand vrei sa alegi fotograful. Aminteste-ti insa ca nu este suficient pentru a avea incredere ca e alegerea optima. La randul tau trebuie sa te interesezi legat de portofoliul de clienti al fotografului, dar si de preturi si calitatea serviciilor. Trebuie sa stii la ce poti sa te astepti. Ce faci daca afli in ziua nuntii ca stilul lui nu se pliaza pe al vostru? Nu pierde din vedere nici faptul ca poti sa primesti recomandari false sau din interes.

  • soliciti serviciile prietenului fotograf doar pentru ca asa se cuvine

Oricat de apropiat iti este un prieten, daca stii ca acesta nu face chiar cele mai reusite poze, nu iti compromite albumul de nunta. O incredere nejustificata in serviciile sale s-ar putea traduce printr-un esec total vizavi de poze. Ideal este sa te asiguri ca merita sa optezi pentru serviciile prietenului fotograf. Ce atitudine vei avea fata de acesta apoi daca fotografiile vor fi departe de rezultatul la care te asteptai?

  • alegi serviciile doar pentru costurile scazute

Chiar daca stii ca vei avea cheltuieli suficiente cu organizarea nuntii, sa nu te astepti ca serviciile de fotografiat calitative sa fie dintre cele mai ieftine. Calitatea costa, sa stii asta. Un fotograf desavarsit iti va pune la dispozitie instrumentele necesare pentru a capta poze reusite pana in cel mai mic detaliu. Nu e vorba despre o simpla apasare de buton cum isi imagineaza unii. Conteaza lumina, cadrul in care se realizeaza fotografiile, retusurile de dupa. Fotograful are de realizat o munca migaloasa si deseori extenuanta.

  • te privezi de experienta acestuia

Daca vrei sa ai siguranta ca pozele vor iesi asa cum speri, in nici un caz sa nu crezi ca experienta fotografului este irelevanta. Pretul nu este intotdeauna un reper legat de asta. Raporteaza-te la bugetul pe care il ai alegand din lista celor ce au preturi ok si denota si profesionalism. Uita-te la portofoliul celui vizat ca sa iti faci o idee legat de calitate.

Este un eveniment important, motiv pentru care ar trebui sa faci un efort legat de asta. Iti recomand site-ul tibiolteanu.ro pentru servicii de fotografiat echitabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.