Un cadou inedit – experienta unui masaj erotic

masaj erotic

Daca ne gandim in sens profund, in viata totul este despre experiente si trairi, nu despre lucruri. Asadar cand vine vorba de un cadou – pentru ca tot suntem in luna cadourilor – mai degraba gandeste-te cum ai putea sa impresionezi prin trairi aparte. Chiar si cand vine vorba de tine, de cadourile pe care doresti sa ti le faci, prefera sa vezi o alta parte a acestei povesti.

Masajul erotic, pe cat de indraznet sau controversat ar suna, poate fi o  maniera de a te relaxa. Te-ai gandit cat de mult te-ar putea ajuta un masaj sa te detensionezi? Chiar si dupa o zi de munca, dupa o saptamana incarcata, oricand ai o stare lipsita de energie si chef, cand resimti dureri sau ai crampe/spasme musculare un masaj este binevenit. In plus, cand acestea se combina cu tehnici erotice, de seductie si placere, cu atat mai mult te vei bucura de o experienta unica.

Masajul erotic in zilele noastre

Degeaba aratam cu degetul catre cei care indraznesc sa isi exprime optiunile si preferintele in materie de masaj erotic. Degeaba consideram ca suntem pudici, daca in realitatea si mai ales in intimitate, nu suntem deloc asa. Dupa aceasta perdea a ipocriziei exista mereu un el si o ea care incearca sa faca din viata intima o placere, cu scenariu schimbat de fiecare data.

Masajul erotic a aparut ca un concept oarecum imprumutat de la cei de peste hotare. Sa nu uitam spre exemplu in Thailanda exista o retea de saloane de profil si toate spa-urile includ masajele de orice fel in oferta lor. Este o poveste binecunoscuta  de altfel. In Romania, aceste tipuri de saloane au aparut timid, dar acum exista  cate un salon de masaj erotic sector 6 si in fiecare sector al capitalei.

Un bun motiv pentru care s-au extins se refera la turistii  straini, care deja obisnuiti cu acest gen de distractie cautau si la noi astfel de locatii. Apoi a intervenit si o separare intre saloanele de lux si cele mai putin prestigioase. La ora actuala exista de toate pentru toti, masaje erotice la preturi accesibile, iar daca esti mai pretentios si doresti ceva mai mult, atunci gasesti si saloanele de acest gen, ce tarifeaza mai mult sedintele de masaj erotic.

De ce ai dori un masaj erotic?

La o prima intrebare de acest gen te regaseti zambind si nestiind ce conteaza mai mult, experienta in sine sau pur si simplu curiozitatea ta. Poate ca  va fi o experienta unica. Mai indraznet de atat este faptul ca poti alege masajul erotic pentru cuplu, marea provocare fiind de a participa la aceasta poveste alaturi de partenera.

In fond, ce conteaza cum se justifica aceasta alegere atat timp cat este ceea ce iti doresti? Vei descoperi ca totul este discret, cu maxima confidentialitate, ca saloanele sunt primitoare si intime, uneori fiind posibil sa chemi maseuza dorita intr-o camera de hotel, fara a mai fi nevoie sa treci pragul salonului – servicii de acest gen vei gasi la Artemis.

Daca te-a convins, nu uita sa faci si programare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.