Vrei o vitrină frigorifică pentru magazinul tău? Iată la cine trebuie să apelezi

Micile magazine de cartier care încă mai rezistă pe piață dat fiind faptul că în fiecare oraș din România au răsărit în ultimii 10-15 ani cel puțin câte 20 de supermarketuri și hipermarketuri, doresc să se modernizeze. Acestea au observat că nu au cum să se bucure de performanță dacă rămân încleștate în tehnica și practica anilor 90.

Astfel, multe dintre aceste entități comerciale au început să investească în aparatură care să eficientizeze procesul de vânzare și să îmbunătățească standardul de calitate general al magazinului. Vitrinele frigorifice moderne reprezintă unul dintre exemple.

Foarte multe magazine de cartier au început să își instaleze asemenea utilități frigorifice iar motivele care stau în spatele acestei decizii sunt destul de simplu de înțeles, destul de logice. Haideți să le trecem în revistă.

3 motive pentru care vitrinele frigorifice devin foarte populare în rândul magazinelor de cartier

  • reușesc să sporească standardul de calitate al magazinului prin păstrarea corectă a alimentelor
  • vitrinele aduc un look foarte modern magazinelor, care le îndepărtează de aura gri a anilor 90
  • spațiul de expunere crește simțitor, vitrinele frigorifice moderne au dimensiuni impresionante

Așadar, un magazin în care se găsesc vitrine frigorifice de ultimă generație este un magazin care nu s-a lăsat învins nici de timp, nici de prețurile foarte mici practicate de hipermarketurile răsărite în stânga și în dreapta lui ca ciupercile după ploaie.

Este un magazin care are un respect mare față de client și care dorește să existe pe piață mult și bine, pentru că există și mulți români cărora nu prea le plac supermarketurile și hipermarketurile și preferă să frecventeze micile magazine de cartier.

Dacă deții o mică afacere de cartier, un mic magazin și te gândești de ceva vreme să-l modernizezi, trebuie să știi în primul rând că va fi o decizie foarte bună, o decizie care-ți va menține afacerea în joc o bună perioadă de timp. Dacă dorești și instalații frigorifice, avem o recomandare în acest sens: Frigotehnics.

Frigotechnics – pe piață de peste 10 ani

Discutăm despre o companie care are peste 10 ani vechime pe piață iar acest aspect spune destul de multe. Vechimea pe piața instabilă și ciudată din România este etalon al seriozității și al respectului față de client. În ziua de azi, cei care nu sunt serioși, cei care intră pe piață cu alte scopuri nu acela de a face performanță într-un anumit sector, dispar singuri. Chiar nu mai este loc pentru neserioși.

Pe lângă vechime, cei de la Frigotehnics au un portofoliu de servicii care-i recomandă.  Se ocupă cu proiectare și consultanță pentru camere frigorifice și HVAC, cu instalare și service. Cu alte cuvinte, oferă  toată gama de servicii pentru cei care doresc o cameră frigorifică sau o vitrină frigorifică. Oamenii se ocupă din 2004 cu asemenea servicii și au reușit să-și facă un renume destul de bun.

Ideea e destul de simplă: atunci când dorim calitate, trebuie să mergem direct la cei care reușesc să o ofere, direct la cei care și-au făcut un renume în acest domeniu. Investiția în vitrine frigorifice nu este chiar mică iar interesul final al fiecăruia este să dețină un produs fiabil, care să nu facă probleme, care să stea acolo în magazin și să-și facă treaba. Dacă vă doriți calitate, vitrine de calitate, acum știți la cine să apelați.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.