Avantajele reale ale becurilor LED

Avantajele

Se face destul de multă reclamă acestor becuri LED și unii oameni ar putea percepe acest lucru drept ceva forțat, drept o acțiune care are ca scop vânzarea unor lucruri care nu prea corespund cu promovarea. Că așa e, atunci când se face multă reclamă unui obiect de obicei, acel obiect nu e cine știe ce, are nevoie de reclamă pentru a se vinde. Se spune că lucrurile cu adevărat bune nu au nevoie de reclamă. Ei bine, haideți să trecem în revistă cele mai importante avantaje ale becurilor LED, avantaje care sunt reale, testate de întreaga societate.

Avantajele reale ale becurilor LED

  1. Consumul redus de energie – este foarte adevărat, un bec LED consumă să zicem 10w comparativ cu unul normal cu filament, de 70 sau chiar 100w. La 10 becuri câte sunt în casă de-a lungul unui an se adună niște cifre destul de interesante drept economie, mai ales iarna.
  2. Putere mai mare decât becurile clasice – am cumpărat pentru baie un fel de SPOT LED care are doar 12w, pot spune cu lejeritate și sinceritate faptul că scoate lumină la fel ca becul de 100w pe care-l aveam înainte, plus că lumina fiind una rece e mult mai ok pentru baie
  3. Rezistență în timp – becurile normale cu filament pocnesc atunci când îți e lumea mai dragă. 2 lei dai, de 2 lei te ține. Becurile cu LED sunt proiectate să funcționeze mii, zeci de mii de ore fără probleme. Mie într-un an jumătate mi s-a ars un singur bec cu led în casă.

One thought on “Avantajele reale ale becurilor LED

  1. Alex, te felicit pentru site-ul acesta. Imi place foarte mult ca pui accentul pe conceptul de ECO. Voiam sa zic ca becurile LED sunt bune, dar si mai bune sunt becurile LED inteligente sau smart. Iti lansez o provocare si te rog totodata pe aceasta cale sa ne spui ce crezi tu despre acest iluminat smart
    Toate cele bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.