NaturaFresh – magazinul de sănătate

NaturaFresh

Vremurile pe care le trăim sunt destul de poluate, din foarte multe puncte de vedere. Suntem intoxicați cu chimicale nu doar prin intermediul aerului sau apei, dar și prin intermediul alimentelor.

În trecut, această problemă a chimicalelor din alimente n-a existat pentru că oamenii se hrăneau cu ce creșteau în curte, nu existau importuri sau producție în masă.

Pe măsură ce societatea a evoluat, consumul a crescut, oamenii au început să se implice în activități care-i țin departe de lumea satului și astfel s-a ajuns în prezent la alimente „poluate” cu fel de fel de E-uri și chimicale, urmărindu-se mai degrabă profiturile, nu ideea de a aduce în prim plan o viață mai sănătoasă.

Este evident faptul că poluarea cu chimicale ne afectează, numărul bolnavilor de cancer a crescut alarmant în ultimii 100 de ani, pe măsură ce societatea s-a dezvoltat și s-a diversificat din punct de vedere alimentar.

NaturaFresh – cel mai bun magazin online din care putem cumpăra produse bio 

Corpul uman nu poate să asimileze aceste chimicale din alimente și își modifică structura genetică într-un mod iremediabil. Singura șansă de a sta departe de chimicale în ziua de azi, în contextul actual al societății, este să cumpărăm numai alimente bio din magazine online de genul NaturaFresh.

Din păcate nu mai avem posibilitatea să ne mutăm la țară unde să ne creștem singuri animalele pe care le băgăm la oală, fructele, legumele, etc. Avem joburi și responsabilități sociale care ne țin legați de lumea citadină.

Putem cumpăra și sucuri bio de la NaturaFresh, nu doar alimente. Și lichidele sunt o mare problemă în ziua de azi, din punct de vedere al conținutului de chimicale. Sucurile naturale care se vând prin hipermarketuri în alte părți în afară de raioanele bio, nu sunt chiar așa naturale.

Și acelea conțin anumite chimicale care le îndepărtează de conceptul bio. În magazinele de specialitate însă sucul natural, chiar este natural și ne poate ajuta la menținerea unei stări de sănătate superioare.

NaturaFresh – o adevărată oază de sănătate prin prisma siropurilor naturale comercializate 

Vezi aici și sirop de agave sau de arțar de la NaturaFresh, în cazul în care ești adeptul acestui tip de produs. Siropurile cu siguranță ne aduc aminte de copilărie și de vremurile în care părinții sau bunicii noștri ne așteptau acasă cu siropuri reci, preparate de ei personal după rețete secrete pe care nu voiau să le divulge la nimeni.

Din păcate, în ziua de azi nu mai avem timp să stăm să facem siropuri, modul alert în care viața trece pe lângă noi nu ne mai permite luxul de a ne întoarce la tradiții și obiceiuri vechi.

În ziua de azi ne-am dori chiar să avem puterea supranaturală de a opri timpul în loc, ori să lungim ziua la 30 de ore în loc de 24, doar să avem timp să ne terminăm treburile.

Avem însă noroc cu magazine online precum NaturaFresh care ne vând practic sănătate. Acesta este compromisul evoluției societății, bani contra sănătate.

Important este că avem opțiune. Voi ce părere aveți despre alimentație în general? Sau despre produsele bio… Încotro ne îndreptăm ca societate din moment ce nivelul de poluare din alimentație a ajuns la un nivel atât de avansat?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.