Creeaza un design modern in locuinta ta cu articole home si deco de la Archicraft

Archicraft

Chiar daca deja ne apropiem de ultima parte a acestui an, inca mai poti realiza schimbari interesante in locuinta.

Trendurile in designul interior cu care deja ai fost intampinat de specialisti abia asteapta sa fie puse in practica. Serviciile de design Archicraft, echipa specializata in arhitecturi si design interior, te vor captiva prin stilurile pe care le imbina, prin jocul de culori si de lumini si mai ales prin energia si atmosfera si pe care o aduc de fiecare data in spatiile si proiectele in care acestia intervin.

Pentru ca este o noua sansa de a crea o ambianta perfecta in locuinta, se cuvine sa profiti din plin de aceasta oportunitate. Poti crea un cadru modern si fara a realiza schimbari majore. Ai la dispozitie in acest sens articole home si deco de la Archicraft care te vor incanta. Te invit de altfel sa descoperi mai departe cateva dintre propunerile pe care le fac acestia, respectiv sugestii privind imbunatatirea esteticii interioare si a confortului totodata.

  • Obiectele definite de detalii metalice

Fara nici o indoiala ca accentele metalice raman un trend neobosit in locuinte. Daca te atrage ideea de a opta pentru obiecte de design conturate elegant de acestea, atunci regasesti la Archicraft exact ce ai nevoie pentru un rezultat aparte. Cat despre propunerile specialistilor, vei vedea ca acestea intrec asteptarile, prezentand o abordare diferita a acestora.

Intotdeauna au fost imbratisate mixurile de metale pentru aspectul vizual conturat. Sunt deci o strategie pentru a intensifica senzatia de confort in casa. Asigura deci aspectul rafinat, modern, cu note contemporane ale interiorului cu ajutorul articolelor ce au la baza cuprul sau alama, avand o culoare aurie calduroasa. Sunt accente de detaliu care pot pune in valoare multe piese de mobilier, si in final, intreaga incapere.

  • Detaliile florale

Daca vrei sa mergi pe liniile elegantei avand garantia unui design cu totul deosebit, atunci trebuie sa incerci conceptele ce imbratiseaza detaliile florale. Par un element decorativ clasic, insa cu siguranta este si unul  deosebit. Preferate sunt cele subtile, minimaliste, cu toate ca de cealalta parte a baricadei sunt cei dispusi sa aleaga extravaganta, caz in care imprimeurile contrastante si de mari proportii sunt ideale.

  • Suprafete de pereti decorativi

Oricand poti defini o incapere a casei tale ca fiind una echilibrata din punct de vedere al ambientului pe care il creaza si a balantei cromatice si de texturi cu ajutorul peretilor cu impact vizual puternic. Ma refer prin asta la un tapet sau foto-tapet, la placi de ceramica cu un format mare, de pana la 240 sau 275 cm inaltime, in modele interesante asa cum il gasesti pe archicraft.ro. Ramane la alegerea ta care va fi materialul dorit, culoarea, textura sau stilul specific, in functie de aspectul pe care doresti sa il conturezi. Spre exemplu formele geometrice, texturile de piatra cu venaturi generoase sunt o alegere frecventa astazi, deci o varianta valabila si pentru tine. Reda unicitatea intregii locuinte, completand un astfel de decor si punandu-l in evidenta cu ajutorul unor corpuri de iluminat asimetrice ca forma, sau a unor spoturi tip proiectoare cu lumina directionabila in unghiuri in fanta de pana la 35-40 de grade deschidere si vei ramane placut surprins/a de rezultate.

Intra pe https://archicraft.ro/ si pune-te in tema legat de ultimele tendinte in materie de design interior, direct de la specialisti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.