7 motive să investești în fotolii cu masaj

fotolii cu masaj

Fotoliile cu masaj deși sunt considerate de multă lume o distracție pentru cei bogați, fie pur și simplu o fiță, în realitate acestea au foarte multe avantaje. Investiția în fotolii cu masaj este una destul de logică dacă stai să analizezi un pic, așa că în cele ce urmează, vom discuta și noi pe acest subiect în detaliu. Vom vedea care sunt cele mai importante motive pentru care acum, în 2020, ar fi o idee bună să investești în astfel de fotolii cu masaj. Sunt motive logice care scot în evidență avantaje.

Înainte să începem cu expunerea de motive care justifică această recomandare, trebuie să menționăm faptul că aceste fotolii cu masaj nu sunt o noutate la nivel mondial. Ele par un concept nou pe meleagurile noastre întrucât acum a ajuns la noi trendul. În realitate, ele sunt recunoscute la nivel mondial de peste 50 de ani. În SUA anilor 70 era o adevărată isterie cu aceste dispozitive, întrucât aduceau pentru prima dată în casele oamenilor posibilitatea de a beneficia de masaj zilnic.

 7 motive să investești în fotolii cu masaj

  1. Epuizare psihică – vremurile pe care le trăim sunt foarte stresante. Se muncește mult și greu, toată lumea vrea cât mai multe și cât mai repede. Acest mod de viață duce evident la epuizare psihică și acumulare de stres. Un masaj poate să regleze problema și să te pună înapoi pe linia de plutire. Și cum nu putem merge oricând la un salon de masaj, aceste fotolii cu masaj sunt mai mult decât minunate. Ai parte de masaj oricât, la orice oră.
  2. Epuizare fizică – dacă v-ați întrebat vreodată de ce sportivii, fotbaliștii de exemplu merg la masaj după antrenamente sau după meciuri, ei bine, răspunsul este că masajul reușește să alunge febra musculară, epuizarea fizică. Aceste fotolii cu masaj sunt foarte recomandate celor care obișnuiesc să stea cu orele prin sălile de forță și nu numai. Se poate ajunge la epuizare fizică și de la prea multă muncă, sau prea intensă.
  3. Relaxare la orice oră – spuneam mai devreme că aceste fotolii cu masaj reușesc să înlocuiască cu brio masajul primit de la un salon profesional. La salonul profesional este un anumit program de lucru, există programări care se fac, nu te poți duce absolut oricând ai tu nevoie de un masaj. Prin intermediul acestui aparat, nu mai depinzi de nimeni. Nici de existenta saloanelor de masaj profesionale in zona ta, nici de programul lor de lucru.
  4. Prețurile nu sunt exagerate – poate când au apărut pentru prima dată în România, acum vreo 5 ani, să fi fost niște prețuri mai mari. E normal să fie așa. Cu timpul, pe măsură ce au început să crească vânzările, după ce a apărut și concurența, prețurile au început să scadă. Astăzi, nu numai că avem prețuri foarte bune la fotolii cu masaj, dar le putem cumpăra și cum ne place nouă, românilor: 12 rate fără dobândă dacă optăm pentru Masatto.
  5. Investiția se amortizează – dacă judecăm această achiziție de fotolii cu masaj strict din punct de vedere economic, o să ajungem la concluzia că se poate amortiza, și destul de rapid. Dacă punem la socoteală câte ședințe plătim anual la un salon profesional, vom vedea că în câțiva ani de la achiziție vom putea beneficia de masaj gratuit. Cine nu și-ar dori așa ceva? Poate că este la început o cheltuială destul de mare dar cu timpul, se va amortiza.
  6. „Repară” spatele – cei care se știu că suferă de reumatism, de dureri de spate, primesc probabil și de la medicul de familie indicația de a merge la masaj. Ei bine, nu prea ai cum să mergi la masaj foarte des dacă nu prea există în zona ta saloane care să presteze astfel de servicii. Aceste fotolii cu masaj sunt mai mult decât utile în aceste cazuri deoarece reușesc să înlocuiască cu brio ședințele de masaj efectuate de un profesionist la salon.
  7. Garanția este avantajoasă – cel puțin atât timp cât discutăm despre fotolii cu masaj de la Masatto. Există unele modele pentru care primești chiar și 10 ani garanție ceea ce e mai mult decât ok. În caz de defecțiune, vine o echipă și remediază problema, nu trebuie să te complici cu absolut nimic. Garanția era una dintre grijile care împiedicau vânzarea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.