Experienta vizuala ineditafara egal – fototapetul, o evadare intr-o alta lume

fototapetul

Modul de decorare al unei incaperi este primul pas pe care il faci pentru ca in camin sa ai un vibe potrivit, pozitiv, sa fie locul in care te simti divin. Cum ar fi insa ca tot ce inseamna efortul de a decora sa se rezume mai degraba la un fototapet? Cu orase pe care le-ai vizita sau chiar cu cel care te-a inspirat cel mai mult?

Sa traiesti si sa calatoresti pare ideal, dar nu prea multi reusim sa imbinam cele doua activitati. Sa pleci la celalalt capat de lume, sa evadezi, inseamna timp si bani investiti. Exploreaza lumea altfel, adu frumusetea acelor peisaje pe pereti – este posibil, cu fototapet 3D orase. Sunt atat de bine realizate, atat de realist incat parca ai si freamatul strazilor la tine in casa, pare ca totul se desfasoara sub ochii tai.

Fototapete cu orase gasesti la Deco-Perete

La deco-perete.ro vei regasi o varietate de optiuni la categoria orase 3D. Daca vorbim despre camere mici, inguste, despre o arhitectura ce nu iti permite de fapt sa ocupi prea mult spatiu cu multa mobila, de preferat ca fototapetul ales sa fie in culori deschise si care creeaza un efect optic. Spre exemplu creezi efect de profunzime cu un fototapet de genul Reach for the sky.

Alte variante recomandate pot fi cele care te duc la inaltime, adica recreeaza imaginea unui centru urban asa cum o vezi de la inaltimea ferestrei dintr-un zgarie nori.

In schimb, pentru cei care isi doresc sa accentueze ideea de libertate, de spatietate, atunci o imagine grandioasa a unui pod poate fi unul din fototapetele ce merita alese.

Cu fototapetele de la Deco-Perete imaginatia ta zboara spre Chicago, Londra, New York sau Toscana. Alegi in fond ceea ce te reprezinta, imaginea cu care te identifici – despre strazile inguste din Toscana si arhitectura locului se spune ca este de un romantism fantastic, asadar va fi o alegere pentru cei care inteleg ca la vita e bella. Parisul are farmecul sau si in note aurii te transpune intr-un loc celebru al amorezilor. Dar daca esti urban style fan atunci sigur vei adora o priveliste a Manhattan-ului.

Acest magnific mod de a face un tur al oraselor celebre din lume iti ofera sansa sa fii mai creativ ca oricand. Alegerea peretelui pe care il vei decora cu un astfel de fototapet este de mare insemnatate. Este nevoie de un perete gol sau cel putin care nu va fi flancat de prea multa mobila sau alte piese din decor. Este clar ca zona va fi expusa in totalitatea pentru ca splendoarea imaginilor sa fie admirata.

Daca nu te-ai hotarat inca ce anume ar fi bine sa troneze pe peretii casei analizeaza ofertele de la Deco-Perete. Alegerea o poti face si in functie de tonurile de culoare ce predomina. Tine cont ca fototapetul 3D te va tine ocupat/a, te va incanta, iti va crea experiente aparte. Asadar o alegere ceva mai mult decat redusa la culori si forme. Cere sfatul specialistilor despre detaliile tehnice sau de aplicare a fototapetului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.