Calculeaza Online in 5 Minute Cat Te Costa Glafurile pentru Pervazele Ferestrelor

Specialistii in piatra naturala VINCA au creat un calculator online cu ajutorul caruia poti afla care este pretul exact al glafurilor de interior si de exterior pentru pervazele ferestrelor.

Multi dintre cei care se muta intr-un apartament nou sau isi renoveaza casa se confrunta cu o problema dificila: nu gasesc glafuri la dimensiunile de care au nevoie, in culorile pe care le prefera sau din materiale rezistente si cu aspect deosebit.

De asemenea, acum – mai mult ca oricand – ne gandim si la impactul asupra mediului. Din acest motiv, glafurile pentru ferestre realizat din materiale durabile si ecologice, precum granitul, marmura sau travertinul, reprezinta o tendinta fireasca.

Accesezi www.calculator-marmura-vinca.ro si apoi:

  • Selectezi tipul de produs dorit (glafuri).
  • Selectezi materialul (marmura, granit, travertin).
  • Selectezi culoarea sau modelul materialului din care va fi confectionat glaful.
  • Completezi dimensiunile si alegi finisarea glafurilor.
  • Completezi cateva date de contact.
  • Primesti prin e-mail sau la telefon detalii complete privind pretul proiectului tau si o estimare a timpului necesar pentru realizarea glafurilor dorite.

Calculatorul online te ajuta sa obtii un pret exact pentru glafurile de fereastra

Asadar, ai nevoie de glafuri pentru ferestre sau mai precis, pentru pervazele din interiorul si exteriorul ferestrelor. Accesezi site-ul www.calculator-marmura-vinca.ro si din meniul care ti se propune, bifezi optiunea „glafuri”. La pasul urmator, ghidul te ajuta sa alegi materialul – daca nu esti sigur ca te incadrezi in buget, poti alege mai multe variante. Selectezi apoi culoarea preferata pentru proiect, dupa care esti invitat sa iti alegi modelul materialului.

Urmeaza apoi sa treci in calculatorul online dimensiunile pe care le-ai masurat (cu multa grija, iti atragem atentia!) si sa marchezi tipul de finisare. Apoi alegi cat de repede doresti finalizarea comenzii – ultima varianta („nu ma gabesc”) fiind cea mai putin costisitoare. Esti invitat sa completezi un scurt  chestionar cu date (nume, telefon, adresa mail, oras proiect), iar oferta finala iti va fi trimisa pe mail.

Glafurile din granit, marmura sau travertin, alegerea ideala pentru casa ta

Intervenind eficient in izolarea casei, glafurile sau pervazurile, aplicate atat la interiorul, cat si la exteriorul ferestrei, intregesc ansamblul lemnarie si zidarie si au un rol important in designul general al oricarei locuinte.

Asa cum am sugerat deja, pervazurile sau glafurile de ferestre pentru pervaze sunt de doua tipuri: glafuri de interior, care servesc  ca  suport de izolatie si ca element de decor interior, si glafuri de exterior, care sunt mai rezistente si sunt menite sa protejeze zona ferestrei de infiltratii sau alti factori care o pot deteriora in timp.

Un glaf rezistent si corect montat te va feri de orice neplacere legata de infiltrarea umezelii si a impuritatilor la contactul ferestrei cu peretele.

Chiar daca pe piata se gasesc glafuri din diverse materiale, cum ar fi aluminiu sau PAL, piatra naturala ramane cea mai buna alegere pentru confectionarea glafurilor. Piatra naturala isi mentine proprietatile intacte decenii intregi, fara o intretinere speciala, isi pastreaza culoarea si rezista in fata umiditatii, condensului si intemperiilor vremii, protejand ferestrele si zidurile.

Glafurile de interior si exterior pot fi confectionate din marmura, ardezie, granit sau travertin, fiecare tip de piatra avand proprietati specifice diferite. De exemplu, glafurile de granit sunt cunoscute pentru rezistenta lor, glafurile din marmura, glafurile din travertin sau cele din ardezie sunt foarte populare pentru cromatica si venaturile sale impresionante, ce pot scoate in evidenta atat interiorul unei incaperi cat si exteriorul unei cladiri.

Glafurile din piatra naturala sunt si avantajoase din prisma costului, daca luam in calcul durabilitatea lor in timp. Pretul total al unui glaf se calculeaza astfel: metrul patrat de material x pretul materialului x metrul liniar de finisari x pretul finisarii.

VINCA furnizeaza clientilor sai interesati, persoane fizice sau juridice, glafuri pentru pervazele ferestrelor, de interior si exterior, la cel mai bun pret de pe piata. VINCA este importator si distribuitor de piatra naturala si confectioneaza o serie variata de produse din marmura, granit, travertin si piatra naturala. In magazinul online VINCA.RO poti comanda produse gata prelucrate si finisate, de dimensiuni standard, precum glafuri pentru ferestre din granit, marmura sau travertin, dar si alte produse din piatra naturala. Echipa VINCA preia comenzi personalizate, oferindu-ti consultanta gratuita pe tot parcursul proiectului (alegere materiale –montare – intretinere).  

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.