Ce avantaje are un serviciu profesional de transport mobilă în Timișoara

transport mobilă în Timișoara

Pe piața serviciilor din Timișoara a apărut recent un nou serviciu profesional, care se referă în mod expres la transport mobilă. În străinătate există de mult timp acest serviciu, întrucât are o mare utilitate, nu putem compara transportul de mobilă cu transportul de mărfuri generale. Mobila este o marfă mult mai sensibilă mai ales dacă este asamblată, veche și provine din mutări. Există multe avantaje pentru serviciul transport mobilă Timișoara, avantaje pe care le vom enumera imediat.

Ce avantaje are un serviciu profesional de transport mobilă în Timișoara

  1. Mobila este ambalată corespunzător în vederea protejării în timpul transportului.
  2. Mobila este coborâtă și urcată pe scări de oameni cu experiență
  3. Pereții camerelor în care se află mobila, pereții de pe casa scării scapă nevătămați
  4. Mobila este stivuită corect în autoutilitara folosită în transportul mobilei
  5. Șoferul autoutilitarei este foarte atent în timpul transportului să nu provoace daune
  6. Există asigurare în cazul în care există totuși probleme în timpul transportului

La cine putem apela pentru transport mobilă Timișoara

Una dintre cele mai vechi, una dintre cele mai experimentate firme din România atunci când vine vorba despre mutări profesionale, este Professional Movers. Discutăm despre o companie care a luat naștere în anul 2008 și care până în prezent, în cei 13 ani de activitate, are mii de mutări la activ.

Professional Movers activează recent și pe piața din Timișoara, întrucât recent și-au extins sfera de activitate și în provincie. Printre orașele în care Professional Movers vă poate ajuta cu servicii de transport mobilă, enumerăm Constanța, Iași, Pitești, Iași, și București.

Puteți lua contact cu Professional Movers prin intermediul adresei www.professionalmovers.ro, găsiți la ei pe site adresă de e-mail pe care să puteți cere o estimare în cazul în care sunteți direct interesați de acest tip de serviciu. De asemenea, tot la ei pe site găsiți și numere de telefon.

Ce probleme pot apărea dacă nu apelezi la servicii de transport mobilă profesionale

Pe lângă faptul că mobila propriu zisă poate fi deteriorată dacă transportul nu este efectuat de niște profesioniști, pot apărea accidentări destul de serioase la manipulanți. Nu este chiar floare la ureche să urci sau să cobori pe scări mobilă grea și incomodă. Nu puțini au fost cei care în urma unei simple mutări, s-au ales cu hernie sau cu mâini, picioare rupte, entorse și așa mai departe.

Nu este absolut deloc indicat să te apuci să salți obiecte voluminoase și grele, mai ales dacă nu faci asta regulat. Pentru a finaliza o mutare fără accidentări trebuie să ai un pic de experiență în transportul de obiecte voluminoase iar această experiență este destul de vastă în cadrul companiilor carte oferă servicii profesionale de transport mobilă. Mulți dintre cei care se avântă să transporte mobilă din A în B nu realizează faptul că o canapea, deși ușoară, poate să dea mari bătăi de cap în spații înguste. Devine grea din pricina timpului îndelungat cât trebuie susținută și a pozițiilor incomode în care trebuie rotită/sucită/învârtită pentru a o duce la camionetă, apoi de la camionetă la noua locație. Evident, cine are experiență în acest domeniu va știi exact ce să facă.

Acum rămâne la aprecierea fiecăruia dacă dorește să apeleze la servicii profesionale de transport mobilă Timișoara, sau preferă să se chinuie „în regie proprie”, cu prieteni și rude la care se fac datori pe viață doar pentru faptul că au fost la rupt de oase pe scări. Cel mai bine este să ne descurcăm singuri și să apelăm la firme precum Professional Movers în cazul în care avem de transportat mobilă în Timișoara, chiar și pe o distanță foarte scurtă. Sănătatea este de departe cea mai importantă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.