La ce trebuie să fii atent atunci când alegi un producător ambalaje din carton pentru afacerea ta

producător ambalaje din carton

producător ambalaje din cartonConceptul de business online s-a schimbat destul de mult în ultimii 10 ani, pe măsură ce tot mai mulți oameni au descoperit beneficiile cumpărăturilor online. În linii mari, cumperi mai ieftin, din confortul casei tale, faci economie de timp și de carburant. Desigur, totul se livrează prin intermediul curierului în 24-48 de ore ceea ce poate fi considerat un dezavantaj, însă să fim serioși, 90% dintre cumpărăturile pe care le facem cu toții nu sunt urgențe, le putem avea și peste o zi, două.

Magazinele online își permit să vândă mai ieftin din mai multe motive, iar acest lucru este foarte atractiv pentru clienți. Singurul lucru cu care trebuie să-și bată capul cu adevărat proprietarii de entități comerciale virtuale este drumul produselor din depozite, la clienți, drum care de multe ori este unul destul de tumultos, cu peripeții, din pricina firmelor de curierat din România. Se mișcă volume mari și curierii nu prea sunt atenți cu coletele. Multe dintre ele ajung la destinație deteriorate sau chiar rupe de-a binelea, fapt ce pune bețe în roate destul de serios proprietarilor de magazine online pentru că în comerț, vânzarea se încheie atunci când ai încasat banii, iar clienții nu ridică colete rupte.

Există o soluție pentru această problemă, un parteneriat cu un producător ambalaje din carton. Ambalarea suplimentară a produselor vândute este imperios necesară și salvează de multe ori procesul de vânzare. Mai bine se investesc vreo câțiva lei într-un ambalaj, decât să se piardă și mai mult cu returul produsului. Interesul oricărui proprietar de magazin online este să golească depozitul, nu să plimbe produsele cu săptămânile prin țară. Așadar, cel mai recomandat lucru este parteneriatul cu un producător ambalaje din carton dar și aici trebuie să fii un pic atent pentru că există multă neseriozitate pe piața ambalajelor. Există mulți intermediari și mulți producători care-și deschid afaceri cu scopul de a se pricopsi peste noapte, oameni care nu se dau în lături din a  trage țepe pur și simplu, profitând de naivitatea ori de lipsa de informare a potențialilor parteneri.

La ce trebuie să fii atent atunci când alegi un producător ambalaje din carton pentru afacerea ta

Primul lucru la care trebuie să fii atent atunci când alegi drept partener un producător ambalaje din carton, este vechimea pe piață. Spuneam mai devreme faptul că sunt mulți cei care deschid un business în producție, dar puțini care rămân pe piață. Evident, încearcă să se pricopsească peste noapte, văd că nu le iese combinația și dispar (cu contracte plătite în derulare cu tot). Din acest motiv este bine să te axezi pe colaboratori care au vechime pe piață, drept exemplu avem Dinosans SRL la Hunedoara, care imediat face 20 de ani vechime pe piață. E clar că are intenții serioase și că își tratează clienții cu respect.

Al doilea lucru la care trebuie să fii atent este timpul de livrare. Trebuie să discuți foarte clar cu potențialii parteneri, să vezi care dintre ei îți poate livra orice cantitate în maxim 2-3 zile lucrătoare. Este un aspect foarte important pentru că în perioada sărbătorilor comenzile cresc foarte mult și trebuie să fii acoperit, trebuie să ai alături un producător ambalaje din carton care să-și respecte angajamentele.

Așadar în linii mari, vechimea pe piață și timpul scurt de livrare ar sta la baza unei colaborări de succes dintre un magazin online și un producător ambalaje din carton. Și atunci când există respect între parteneri va exista cu siguranță și respect între magazinul online și clienți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.