PREZENTARE DEDURIZATOR TOP12C-CL BLACK VALVA CLACK CABINET 1”

În ultimii ani piața dedurizatoarelor din România a început să crească, încet-încet oamenii au observat beneficiile pe care asemenea aparate le au asupra sănătății și a electrocasnicelor din propriile locuințe și s-a ajuns la un nivel la care majoritatea caselor noi care se construiesc pe meleagurile noastre, se bucură și de un dedurizator în camera tehnică ori sub chiuvetă. Ar fi și păcat să-ți construiești o casă și să îți distrugi electrocasnicele cu apa dură în câțiva ani.

Desigur există și foarte mulți interesați de aceste aparate pentru a le monta în apartamente, întrucât beneficiile lor nu se adresează în mod expres caselor noi. Astăzi vom discuta despre un dedurizator Clack menit oricărui tip de locuință, o să alegem modelul DEDURIZATOR TOP12C-CL BLACK VALVA CLACK CABINET 1”.

DEDURIZATOR TOP12C-CL BLACK VALVA CLACK CABINET 1”

Un dedurizator COMPACT (50/32/60 cm) care este perfect pentru casele și apartamentele de mici dimensiuni, care au maxim 1-2 băi. Cu siguranță i se poate găsi un loc sub o chiuvetă indiferent cât de mică este baia ori bucătăria în care se dorește a fi montat. Are un debit nominal cuprins între 1 și 2 mc / oră, mai mult decât suficient pentru garsoniere, apartamente cu 2-3 camere sau case cu specificații asemănătoare.

Dedurizatorul poate primi până la 12.5 litri de rășină cationică schimbătoare de ioni și aduce în prim plan 5 cicluri de spălare care pot fi setate individual. Afișajul electronic oferă informații precum ora, volumul de apă rămas până la regenerare exprimat în metri cubi, zilele rămase până la regenerare în cazul în care se dorește regenerarea la un anumit număr de zile, consumul de apă instantaneu și consumul de apă zilnic, numărul de regenerări efectuate, duritatea apei exprimată în grame germane, etc.

Valva Clack din componența dedurizatorului aduce în prim plan un sistem de automatizare care permite întreținerea aparatului fără intervenție din partea proprietarului. Programarea regenerării se poate face după volumul de apă consumat și nu numai. Aparatul poate intra în regenerare după un anumit număr de metri cubi de apă consumați, poate intra într-o regenerare întârziată la o oră setată în prealabil după atingerea limitei de metri cubi de apă consumați, aparatul poate intra în regenerare după un anumit număr de zile setat în prealabil. De asemenea, calculatorul se poate folosi și pentru a seta duritatea apei în grade germane.

Din moment ce valva Clack înmagazinează informații, este adaptată și situației în care aparatul rămâne fără curent electric. Există o baterie care va reține toate datele importante în cazul în care apare o pană de curent.

Ca și date tehnice mai avansate legate de acest dedurizator TOP12C-CL BLACK VALVA CLACK CABINET 1”, putem să mai amintim durata medie de viață a rășinii care este de 5 luni în cazul unei utilizări normale, presiunea de lucru este cuprinsă între 2.5 și 6 bari, necesită alimentare la 220V și nu în ultimul rând, pentru o funcționare fără probleme, temperatura ambientală trebuie să fie cuprinsă între 5 și 35 de grade Celsius.

Ca și recomandări suplimentare pentru instalarea unui dedurizator Clack, ar fi bine alegerea unui loc în care nu există deloc umezeală, iar pentru protecție ar fi bine dacă înainte de alimentarea dedurizatorului cu apă de la rețea, s-ar monta un filtru de sedimente de 20-25 microni. Scurgerea la care trebuie racordat dedurizatorul nu trebuie să depășească înălțimea acestuia, un aspect pueril dar care trece de multe ori neobservat.

Așadar avem de-a face în linii mari cu un sistem de protecție anticalcar care prin intermediul valvei Clack reușește să funcționeze singur luni întregi, fără intervenții din partea proprietarului. Dedurizatorul se adresează caselor și apartamentelor de dimensiuni mici sau medii și poate fi achiziționat de pe topwater.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.