ROVINIETA.ONLINE – CEL MAI BUN SERVICIU DE GESTIONARE A ROVINIETELOR PENTRU COMPANII

Gestionarea rovinietelor în cadrul unui parc auto a ajuns un calvar din foarte multe puncte de vedere, pornind de la șoferii care le cumpără de pe unde apucă și uită să aducă bonurile pentru a se putea ține o gestiune serioasă, și terminând cu situațiile ridicole în care efectiv cineva uită să cumpere rovinieta pentru un autovehicul iar la sediul firmei apar plicuri cu amenzi.

Amenzile pentru lipsa rovinietelor sunt reglementate prin Anexa 2 a Ordonanța Guvernului nr. 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare și a tarifului de trecere pe rețeaua de drumuri naționale din România, anexă modificată recent prin Legea 241 din 10 iulie 2022. Modificată evident în sensul că s-au mărit amenzile, amenda minimă pentru un autoturism este acum 275 RON.

Din păcate în România legile sunt făcute astfel încât să stoarcă maximum de bani de la cetățeni, ori de la companiile care produc bani. Atunci când o cameră a CNAIR surprinde un autovehicul fără rovinietă valabilă, s-a emis pe loc amenda, nu există niciun fel de clemență, nu contează istoricul acelui vehicul care poate dovedește că în ultimii 5 ani a avut permanent rovinietă.

EXTERNALIZAREA SERVICIULUI DE ACHIZITIE PENTRU ROVINIETE

Internetul s-a dezvoltat destul de mult în ultimii ani și au început să apară tot felul de servicii care rezolvă probleme în mediul de business. Astăzi discutăm despre ROVINIETA.ONLINE, un portal mai mult decât interesant prin intermediul căruia poți externaliza grija rovinietei spre o altă companie, care se va ocupa personal ca fiecare autoturism din parcul auto să aibă rovinietă valabilă.

Portalul Rovinieta.Online devine o bază de dată foarte precisă care va permite o foarte bună administrare a rovinietelor atâta timp cât achizițiile se vor efectua prin intermediul portalului. Nu va mai exista harababura cu chitanțele uitate de șoferi prin mașini, grija rovinietei nu va mai fi deloc a șoferilor practic. Iar în cazul în care se decide externalizarea achiziției de roviniete spre Rovinieta.Online, administratorului parcului auto va scăpa complet de grija rovinietei.

CUM FUNCȚIONEAZĂ EXTERNALIZAREA ACHIZIȚIEI DE ROVINIETE

Acest serviciu de externalizare a achiziției de roviniete este un serviciu de administrare roviniete parc auto oferit GRATUIT de cei de la Rovinieta.Online, clienților business. Practic trebuie completat un simplu tabel de comandă personalizat, iar în baza lui personalul Rovinieta.Online va avea grijă ca mașinile parcului auto să nu mai pornească niciodată la drum fără rovinietă valabilă.

Serviciul de emitere roviniete online cu ajutorul personalului Rovinieta.Online este disponibil în intervalul orar 08:00 – 17:00, exceptând sărbătorile legale și după cum spuneam mai sus, este complet gratuit. Acesta nu va genera costuri suplimentare și nu va contribui la modificarea prețurilor rovinietelor achiziționate prin intermediul portalului rovinieta.online.

În plus, în cazul în care în timpul în care achiziția de roviniete este în seama personalului Rovinieta.Online, apar amenzi la sediul firmei și se constată faptul că este vina lor, Rovinieta.Online își asumă plata amenzilor. Așadar, nu există niciun risc, niciun inconvenient pentru care un administrator de parc auto să nu folosească acest serviciu de externalizare al achiziției de roviniete.

În cazul în care se decide administrarea rovinietei prin intermediul portalului, dar nu dorește externalizarea achiziției de roviniete personalului Rovinieta.Online, există soluții pentru a sta totuși departe de amenzi. Aceste soluții se numesc ALERTE și ele se emit automat clienților atunci când una dintre rovinietele cumpărate prin intermediul portalului se apropie de data expirării.

Astfel, nu va exista niciodată posibilitatea ca un autoturism să iasă pe drumurile publice fără ca administratorul parcului auto să știe că acesta nu are rovinieta în termen. Aceste alerte se emit de asemenea GRATUIT, nu sunt taxate suplimentar de portalul Rovinieta.Online.

După cum putem observa, portalul Rovinieta.Online este singurul serviciu gratuit din România care ne poate scăpa efectiv nu doar de amenzile pentru lipsa rovinietelor, dar de gestiunea completă a rovinietelor din cadrul unui parc auto, parc auto care dacă este de dimensiuni mari, cu siguranță o asemenea soluție devine mai mult decât benefică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.