TI-A EXPIRAT EXTRAOPTIUNEA SI NU VREI SA TE MAI DUCI IN ORAS? IATA DE UNDE POTI INCARCA RAPID ONLINE

Cel mai mare dezavantaj al cartelelor PrePay este faptul că extraopțiunile, creditul expiră după un anumit timp, chiar dacă folosești telefonul mobil chiar dacă nu-l folosești. În realitate, faptul că extraopțiunile expiră nu ar fi chiar cel mai rău lucru din lume pentru că până la urmă cumperi un serviciu și este problema ta dacă alegi să-l folosești sau nu. El este acolo prezent în cazul în care ai nevoie de el.

Procedeul de reîncărcare în sine al cartelei SIM cu minute sau credit era până nu demult și el o corvoadă, trebuia să te duci în oraș la reprezentanțele Orange, Telekom sau Vodafone și să cumperi o reîncărcare, lucru destul de incomod și deranjant dacă se întâmpla să-ți expire minutele și să ai nevoie de telefon ca de aer chiar în acel moment. Ei bine, în ultimii ani internetul s-a dezvoltat destul de mult și astăzi nu mai trebuie să te duci nicăieri dacă dorești să-ți încarci cartela cu minute sau credit, o poți face acasă prin intermediul portalului incarca.ro.

Cum funcționează Incarca.ro și cât de rapid se face reîncărcarea?

Dacă ai nevoie de o reîncărcare Orange de exemplu, poți să faci rost de ea de acasă, fără să te mai duci nicăieri. Ai nevoie însă de un calculator sau un telefon mobil cu acces la internet. Și evident, trebuie să ai bani pe card întrucât este vorba despre o tranzacție online. În momentul în care accesezi portalul incarca.ro, trebuie să urmezi câțiva pași destul de simpli și de intuitivi. Trebuie ales operatorul de telefonie mobilă pentru care dorești reîncărcarea, tipul reîncărcării (credit sau opțiuni cu minute), trebuie să alegi valoarea reîncărcării și evident, să introduci numărul de telefon pe care dorești reîncărcarea. La final mai trebuie și adresa de e-mail pentru a putea primi factura pentru serviciile achiziționate. Atât este de simplu, după ce se face plata cu cardul, mai durează undeva la 2-3 minute până când se primesc beneficiile pe cartela PrePay.

Această metodă prin care îți poți achiziționa o reîncărcare Orange este cea mai rapidă la ora actuală în România din pricina faptului că nu ești nevoit să-ți creezi un cont pe site. Alte portaluri de acest tip îngreunează procesul de achiziție prin faptul că clientul pierde timp cu crearea și verificarea contului de client, pași în plus pe care nu vrea nimeni să-i facă atunci când este grăbit. Faptul că achiziția unei reîncărcări Orange nu necesită cont este cu atât mai avantajos întrucât nu se rețin parole. Este foarte important în ziua de azi să conștientizăm pericolele cibernetice și să înțelegem că datele cu caracter personal trebuie foarte bine protejate și ferite de eventuale riscuri. Fără conturi create pe site practic dispare această posibilitate ca cineva să facă rost de parole care pot fi folosite și la alte conturi, adrese de e-mail nume, numere de telefon și așa mai departe.

În plus, serviciile incarca.ro sunt disponibile non stop, 24/24, 7 zile din 7. Acest mod de operare este foarte interesant, într-adevăr este o aplicație automatizată dar faptul că astăzi ai posibilitatea să cumperi o reîncărcare Orange chiar și la 3 dimineața dacă atunci realizezi că ți-au expirat minutele, este fix ceea ce trebuie pentru ca un utilizator de cartelă PrePay să rămână în continuare în zona de PrePay.

În trecutl, abonamentele erau la modă pentru că beneficiile nu expirau atât timp cât achitai factura, iar utilizatorii PrePay depindeau de orarul de funcționare al reprezentanțelor, nu exista posibilitatea să-ți încarci telefonul cu minute prin intermediul internetului. Ei bine astăzi se poate și este mult mai comod decât să mai mergi în oraș, ori la magazinul de cartier din apropiere. Sunt slabe șanse ca astăzi, să se mai întoarcă cineva la abonamente, să părăsească zona PrePay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.