CASIER TOTAL – CEL MAI BUN SERVICIU DE INCASARE PLATI ADRESAT COMERCIANTILOR

Comerțul stradal într-o Românie invadată de mii de supermarketuri străine a devenit pentru mulți antreprenori o adevărată provocare. Este din ce în ce mai dificil să convingi clienții să intre pentru cumpărături într-un mic magazin de cartier în situația în care marile hipermarketuri le iau ochii cu discount-uri și oferte care mai de care mai atractive.

Magazinele de cartier sunt nevoite să găsească noi metode prin care să atragă clienții iar una dintre cele mai interesante se leagă evident de oferirea de servicii încasare facturi utilități. Cu toții avem facturi de achitat, la curent, la salubritate, la gaze, iar dacă nu dorim să le achităm online ne vine foarte comod să le achităm la magazinul din colțul blocului, magazin în care odată intrați, mai cumpărăm și câte ceva pentru acasă.

Există multe aplicații pe care micii comercianți le pot folosi în vederea încasării facturilor la utilități, însă în cele ce urmează vom discuta despre una mai specială, vom prezenta Casier Total. Vom vedea de ce Casier Total este de departe cel mai bun serviciu de încasare plăți din România la ora actuală.

AVANTAJE PRINCIPALE ALE APLICAȚIEI CASIER TOTAL

  • Nu necesită nicio investiție. Proprietarul unui magazin de cartier care dorește să-și sporească numărul de clienți prin oferirea de servicii de încasare facturi utilități nu trebuie să cumpere absolut nimic, nu trebuie să scoată niciun ban din buzunar ca să beneficieze de Casier Total. Instalarea și ulterior, utilizarea aplicației sunt absolut gratuite. Personalul Casier Total se va ocupa chiar și de semnalizarea corespunzătoare în magazin a noilor servicii oferite prin intermediul aplicației, astfel încât clienții să afle cât mai rapid noutatea.
  • Aduce profit la final de lună. Pe lângă faptul că aduce indirect mai mulți clienți în magazin, clienți care pe lângă plata facturilor la utilități, mai cumpără câte ceva și pentru acasă, Casier Total oferă un comision pentru fiecare factură plătită în magazin. Astfel, aplicația devine profitabilă și din punct de vedre contabil. Orice proprietar de magazin este interesat să-și crească profitul iar Casier Total contribuie din plin la îndeplinirea acestui target. Până la urmă acesta este și scopul comerțului, să aducă plusvaloare pentru toată lumea.
  • Oferă și reîncărcare cartele PrePay. Pe lângă serviciul de încasare facturi utilități, prin intermediul Casier Total este disponibil și serviciul de reîncărcare cartele PrePay Orange, Vodafone, Telekom, Focus Sat. Acest tip de serviciu este poate la fel de important precum cel de încasare facturi utilități întrucât există foarte mulți oameni care nu doresc să-și încarce cartela PrePay online, se simt mai în siguranță cumpărând în oraș. În plus, online se poate greși comanda, numărul care trebuie reîncărcat, iar oamenii se feresc de astfel de situații.
  • Oferă și achiziția de roviniete. Un serviciu foarte bun dacă este semnalizat corespunzător, întrucât mulți șoferi au impresia că rovinieta se poate cumpăra doar din benzinării. Așa a fost până mai demult, însă în ultimii ani prin digitalizare, prin modernizare și automatizare, astăzi se poate cumpăra chiar și de la magazinul de la colț. Evident, magazinul de la colț trebuie să fie dotat cu aplicația Casier Total pentru a putea oferi roviniete. În plus, mulți șoferi cam uită să cumpere rovinieta atunci când alimentează la ieșirea din localitate, dacă ar știi că se poate cumpăra rovinieta și de la magazinul de la colț cu siguranță ar scăpa de o grijă.

Acestea sunt câteva dintre cele mai importante avantaje ale utilizării aplicației Casier Total, pentru un mic magazin de cartier. În linii mari nu există dezavantaje atât timp cât se poate achiziționa și folosi în mod gratuit, iar la final de an contabil aduce plusvaloare magazinului prin intermediul comisioanelor. Toată lumea are de câștigat: Casier Total, magazinul prin creșterea numărului de clienți și prin intermediul comisioanelor practicate, clienții care reușesc să-și rezolve niște probleme reale foarte aproape de casă, ne mai fiind nevoiți să se deplaseze în oraș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.