LIBERTATEA VINE PREPAY – PRINCIPALELE AVANTAJE ALE CARTELEI REINCARCABILE

Cartela PrePay este de departe cea mai corectă metodă de a te bucura de telecomunicații în România anului 2023 și sunt convins de faptul că foarte mulți dintre voi sunteți de acord cu această afirmație. Venim din niște vremuri când cu toții am avut abonamente și cu toții am avut probleme cu companiile de telecomunicații, indiferent de numele acestora. Viața la abonament este destul de stresantă și de multe ori foarte nedreaptă pentru că nedreptatea în România alături de neseriozitate, sunt litere de lege pentru tot ceea ce are la bază un contract.

Marile companii de telecomunicații din România stau destul de prost la capitolul respectarea contractelor și colac peste pupăză, și-au format și un obicei specific meleagurilor noastre să crească costurile facturilor fără să dea prea multe explicații clienților. Te trezești cu factura umflată apoi ești umilit 45 de minute cât timp aștepți în telefon să fii preluat de un operator care poate să te lămurească din ce cauză ți-a venit mai mult de plată.

Astfel, foarte mulți amatori de abonamente au renunțat în ultimii ani la contracte și au migrat spre zona PrePay, indiferent că sunt persoane fizice sau juridice. Da, odată cu apariția portalului re-incarcare.ro, au apărut și ofertele PrePay pentru companii, oferte care aduc în prim plan posibilitatea de a utiliza cartele PrePay în regim de abonament, însă fără să fii legat ani de zile de o companie, fără să ți se umfle facturile și așa mai departe. Transparența adusă în prim plan de re-incarcare.ro a convins multe companii să renunțe la abonamentele business în favoarea cartelelor reîncărcabile. Dar nu doar lipsa contractelor a convins în timp clienții de abonamente să dorească PrePay.

PRINCIPALELE AVANTAJE ALE CARTELEI REINCARCABILE

Există foarte multe avantaje ale cartelei PrePay comparativ cu abonamentele, însă în cele ce urmează vom discuta doar despre cele mai relevante, cele mai importante dintre acestea.

În primul rând, scapi de posibile litigii, posibile procese în instanță, posibili recuperatori gen Kruk care vor profita de faptul că România e o țară coruptă până în măduva oaselor, vor profita de faptul că în instituțiile publice care ar trebui să protejeze cetățenii de nedreptăți lucrează oameni dezinteresați imposibil de tras la răspundere dacă nu-și fac treaba, și vor lua bani cu japca, tot ce vor găsi prin conturi fără ca tu să-i poți opri în vreun fel, în nefericitul caz în care nu mai vrei să achiți abonamentul. Sau nu îți mai permiți să achiți abonamentul.

Ești mult mai liniștit atunci când îți cumperi singur o reîncărcare Orange și știi că nimeni nu va avea vreodată ocazia să-ți fure banii din conturi sub forma popririlor. Încarci când ai bani și viața e deja mult mai liniștită, mult mai liberă.

O altă situație absolut absurdă care se petrece la abonamente este restricționarea beneficiilor deși tu ca și client, ți-ai plătit întotdeauna facturile. Foarte multă lume s-a trezit cu abonamentul suspendat pe motiv că au vorbit prea mult la telefon, în situația în care oamenilor le-au fost oferite minute nelimitate de către operator.

Păi asta înseamnă că nelimitatul a devenit dintr-o dată limitat pe motiv să se suprasolicită rețeaua? Asemenea întâmplări numai pe meleagurile noastre se petrec și numai la abonamente, unde operatorii au puterea să facă absolut ce vor. În momentul în care ai ales să treci pe cartelă PrePay, îți cumperi o reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom și indiferent câte minute primești, nu o să-ți sisteze nimeni accesul la rețea dacă cumva se întâmplă să treci printr-o perioadă în care vorbești cu orele la telefon. Practic la PrePay vorbești fix cât te ține buzunarul.

Cel mai bine este să fii independent, să-ți cumperi o reîncărcare Orange când ai bani, dacă ai bani, fără să te persecute nimeni dacă cumva nu-ți permiți o reîncărcare la o anumită dată din calendar. Libertatea și liniștea pe care ți le oferă cartela PrePay sunt de neînlocuit, indiferent ce telefoane la prețuri reduse sunt puse în vitrinele punctelor de lucru Orange, Vodafone sau Telekom. Probabil aceste telefoane la prețuri reduse sunt singurul avantaj pe care-l poate avea un abonament față de o cartelă PrePay în 2023, însă cu siguranță cine a avut abonament în trecut și a avut probleme cu operatorul, nu mai poate fi convins să se întoarcă la contract indiferent de ofertele la telefoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.