Hotelierii ar trebui sa stie de www.lenjerii-hotel.ro

Industria hoteliera in Romania este un domeniu destul de abstract. In primul rand, trebuie sa spunem ca nu prea avem turism, nu prea avem hoteluri, nu prea avem calitate in acest sector. Cred ca oamenii sunt destul de obisnuiti cu aceste lucruri, doar ca noi dorim sa le scoatem in evidenta. Cu cat le vom scoate in evidenta mai des cu atat lucrurile se vor schimba mai repede in aceasta tara. Aici cred ca este problema noastra, nu spunem ce gandim si trecem nepasatori pe langa problemele altora, pe langa problemele generale. Problemele generale sunt si ale noastre si daca nu ne implicam, acestea nu se vor rezolva niciodata.

Problema calitatii este cea mai vizibila in Romania, mai ales in domeniul turismului si al hotelurilor. Cine a avut noroc in viata, a reusit sa isi construiasca un hotel printr-o statiune montana ori pe litoral. Astfel, au inceput sa ofere servicii care cu timpul au devenit de o calitate tipic romaneasca. Ce inseamna calitatea romaneasca? Inseamna in primul rand calitate slaba, sub medie si destul de multa bataie de joc. Atunci cand te duci intr-un concediu, platesti destul de multi bani pe cazare, asa ca nu iti doresti bataie de joc pe banii tai.

Hotelurile din Romania sunt de slaba calitate chiar daca afisaza 3, 4, poate chiar si 5 stele. Discutam aici despre modul in care esti primit in hotel de angajati si terminand cu calitatea serviciilor in sine, adica lenjerii patate, lucruri defecte in camera si asa mai departe. Pai de cat ori nu am mers la hotel si era problema cu lenjeriile? Unele rupte, altele patate, depinde cum aveai bafta si te intrebai pentru ce Dumnezeului platesti tu 100 de lei / noapte? Hotelierii care au probleme cu lenjeriile de pat ar trebui sa stie doua lucruri: 1. Cand lenjeria se rupe trebuie schimbata si 2. Exista siteuri precum www.lenjerii-hotel.ro de unde pot cumpara asemenea consumabile fara mari batai de cap.

Lenjeriile de pat sunt consumabile in aceasta industrie, nu tin o viata chair daca unii hotelieri asa isi doresc. Mi se pare o lipsa de respect crunta din partea lor sa te serveasca in asemenea mod. Oamenii ar trebui sa nu treaca cu vederea asa usor peste aceste probleme si dupa cum spuneam, desi sunt probleme generale ne privesc pe toti. Atunci cand cineva are o problema cu hotelierii, trebuie sa mearga pana in panzele albe pentru a primi serviciul pentru care a platit. Trebuie sa terminam odata pentru totdeauna cu tepele si cu bataia de joc pe bani din Romania. Cu cat amanam mai mult schimbarea cu atat o sa fie mai dificil pentru toti, pe termen lung.

Schimbarea trebuie sa vina fara sa o chemam noi, sa o invocam… Trebuie sa vina de la sine si se rezuma la mentalitate. Cei care pacalesc trebuie sa inceteze sa mai pacaleasca iar cei care sunt pacaliti trebuie sa invete sa isi ceara drepturile. Poate ca unii din bun simt si rusine renunta la ele, insa nu e ceva normal…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.